Audi Logo

Audi електрически модели

Audi Q4 e-tron

Ясният дизайн на Audi Q4 e-tron придава характерна форма на бъдещето на електрическата мобилност. Прогресивният интериор на Audi Q4 e-tron се характеризира с технологични иновации, спортен дух и функционалност.

Audi Q4 Sportback e-tron

Спортният дизайн на Audi Q4 Sportback e-tron придава на бъдещето на електрическата мобилност завладяващо характерна форма. Фокусираната предна част и мощната задна част създават вълнуващ ефект, а силуетът, който се спуска дискретно и динамично към задната част, има наелектризиращ ефект.

Seitenansicht Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Повече пространство за самостоятелна мобилност: съчетани в изцяло електрическия SUV на Audi. Audi Q8 e-tron quattro е не само спортен, но и подходящ за ежедневна употреба. В комбинация с електрическото задвижване на всички колела двата му електромотора осигуряват впечатляваща динамика и пъргаво управление.

Audi Q8 Sportback e-tron Seitenansicht

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron е олицетворение на симбиозата между електрификацията и пригодността за ежедневна употреба: той съчетава спортно шофиране благодарение на ускорението от 0 до 100 км/ч за 5,6 секунди с високо ниво на комфорт и пробег до 600 километра. Перфектен за ежедневна употреба - и не само.

Audi SQ8 Sprotback e-tron ladend

Audi SQ8 e-tron

Три електромотора придават на Audi SQ8 e-tron изключителна динамика. Те позволяват ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Audi SQ8 e-tron изразява своя прогресивен характер чрез спортния си S-образ. Това включва разширени арки на колелата и независима гама от джанти с размери от 20 до 22 инча.

Dynamische Topansicht Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Три електромотора придават на Audi SQ8 Sportback e-tron изключителна динамика. Те позволяват ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Увеличаването на ефективността при ниво на задвижване S предлага специално изживяване с почти безшумно ускорение с мощност до 370 kW и въртящ момент до 973 Nm.

e-tron GT quattro

Пропорциите на Gran Turismo - плоски, широки и с дълго междуосие - са отчетливи и характерни:

В този модел се срещат спортният дух и пригодността за ежедневна употреба. Скулптурният дизайн на каросерията е въплъщение на мощ и ефективност.

 

Зареждане у дома

Зареждане на път