Audi Logo

Q6 SUV e-tron

 

Пробег до

625

км1

Допълнително зареден пробег до

255

км

за 10 мин.2

Дозареждане на капацитет от 10% до 80% за около

21

мин.2

при максимална мощност на DC-зареждане до 270 kW2

 
Audi Q6 e-tron Innenansicht

Електрически. И пълен с прекрасни детайли.

Audi Q6 e-tron⁵ пренася електрическата мобилност от Audi на следващото, по-високо ниво. Новият премиум SUV очарова с впечатляващото представяне на електрическото си задвижване, както и с прогресивния си дизайн и дигитализирания интериор.

Възползвайте се сега от предимства за електрическа мобилност.

Научете за опциите за електрическите модели на Audi и си осигурете електрически предимства.

Мощност до

285

kW

по UN-GTR.21Gemäß UN-GTR.21

Ускорение (0-100 км/ч) в режим Launch Control до

5.9

сек.3

Капацитет на батерията (нето)

94.9

kWh4

Наелектризираща мощ.

Сърцето на автомобила е 800-волтовата18 литиево-йонна батерия, която с плоската си форма е интегрирана в пода на каросерията и предлага впечатляваща производителност – както при зареждане, така и шофиране. Насладете се на ефективно, бързо зареждане19 д мощност до 285 kW.

Прогресивен интериорен дизайн.

Открийте новия дизайн на интериорните елементи в горната и долната част на салона – от панелите на вратите през арматурното табло до централната конзола. Разположението на контролите изглежда също толкова ясно и подредено.

Забележка: изображението е наAudi SQ6 SUV e-tron¹¹.

Audi Application Store20 във Вашето Audi.

Използвайте голям и постоянно нарастващ избор от популярни приложения като: Amazon Music21, Spotify или YouTube директно в системата MMI на Вашия автомобил – без да се налага да минавате през смартфон. С Alexa21, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, да проверявате прогнозата за времето или спортни резултати, да стриймвате музика и много повече.

 

Наелектризиращ дизайн, насочен към бъдещето.

Прогресивният дизайн на автомобила съчетава електрически характер и престиж. Характеризира се с внушителни пропорции, специфична решетка Singleframe в предната част на автомобила и декоративни елементи отстрани, които се насочват към батерията в пода на автомобила.

Идеално подготвен за всекидневието.

Audi Q6 e-tron5 впечатлява със способността си да тегли прикачен товар с маса до 2400 килограма, както и с изобилието си от вътрешен простор – започвайки от многото места за предмети, преминавайки през предния багажник и достигайки до гъвкавия основен багажник отзад.

Универсален талант с електрическо задвижване.

Заповядайте на борда и усетете спокойното ускорение на Audi Q6 e-tron5. Неговата електрическа мощ се подпомага от асистиращите системи про шофиране15 и избор от многобройни режими на шофиране. Адаптивното пневматично окачване6 се грижи за постигането на още повече комфорт и още по-добра динамика на пътя.

edition one6.

Решени в цветове Magnet сив или Ascari син Metallic, двата модела edition one6 представят новото Audi Q6 e-tron5 с ефектни оптични акценти като линия S line, радиаторна решетка в цвета на автомобила, 21-цолови колела, спирачни апарати в червено, потъмнени Matrix LED-фарове plus, LED-задни светлини pro и екстериорен пакет Черно.

Audi exclusive22

Превърнете Вашето Audi Q6 e-tron5 в уникат – толкова неповторим, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive22.

 

Разнообразни – също като живота.

Audi Oригинални Аксесоари23 предлага богати възможности да усъвършенствате своето Audi с някои допълнителни детайли. Възползвайте се от проектирани по мярка решения, които се характеризират с възхитителен дизайн и високо ниво на функционалност.