Audi Logo
 

Електрически. С изключителни детайли

Електрическа мощност

350

кВт

Системен електрически въртящ момент: 630 Нм

Ускорение (0–100 км/ч)

4.1

Сек.

Пробег (WLTP) до

501

км

Екстериорен дизайн

Бъдещето идва от идеите. Пропорциите са като на класическо Gran Turismo – автомобилът е нисък, широк и с дълго междуосие. Няма съмнение, тук спортният дух и ежедневието се срещат по забележителен начин. Скулптурният дизайн на каросерията въплъщава мощ и обещание за върхово представяне.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi e-tron GT quattro в интерактивния 3D-изглед.

Интериорен дизайн

Audi e-tron GT quattro2 демонстрира идеята за прогрес по най-съвременен начин. Излъчва едновременно спортен дух, високо качество и комфорт. Спортните седалки plus отпред с интегрирани облегалки за глава предлагат добра странична опора в завоите и по време на спортно шофиране благодарение на подчертаните странични опори на седалката.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi9 в раздел \"Теми\"9,14 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus14 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant16. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Зареждане у дома и на път

Плоската 800-волтовата литиево-йонна батерия, интегрирана в дъното на автомобила, има изключително висока производителност – както при зареждане, така и при шофиране. В съчетание със системата за рекуперация, с помощта на метода на измерване WLTP е определен пробег до 501 км.

Зареждане на батерията от 5 % до 80 % за

22.5

Мин.

(при идеални условия 1)

Зарядна система

270

кВт

Максимална мощност на зареждане:

Капацитет на батерията (нето) до

83.7

кВтч

Динамика при шофиране

Напълно променливото задвижване на четирите колела quattro в комбинация с електрическата система за задвижване осигурява интелигентно разпределение на мощността между отделните колела. Ако условията на сцепление са добри, задвижването е предимно на предния мост.

Audi exclusive12

Превърнете се сами в дизайнери и конфигурирайте Вашето Audi e-tron GT2 точно толкова уникално, колкото е уникален Вашия характер.