Audi Logo
 
 

Максимална електрическа мощност

250

kW 1,2

Въртящ момент : 545 Nm отзад, 134 Nm отпред

Ускорение (0–100 км/ч) до

5,4

Sek.3,2

Пробег (WLTP) до

545

km4

Конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и джанти и се насладете на Audi Q4 e-tron в интерактивния 3D изглед.

 

Възползвайте се от електрически предимства и финансиране сега

Когато купувате електрически автомобил от Audi, можете да се възползвате от атрактивни стимули. Научете за опциите сега и осигурете вашето електрическо предимство.

Изживейте звука по нов начин

Опционално вашето Audi Q4 e-tron може да бъде оборудвано със звуковата система Sonos Premium Sound System. Десет високоефективни високоговорителя, включително централен високоговорител и субуфер, осигуряват впечатляващо музикално изживяване. Брилянтното възпроизвеждане на високите и ниските тонове, както и богатите баси могат да бъдат възпроизведени убедително.

Повече пространство за повече пътници

Като истински универсален и семеен автомобил, Audi Q4 e-tron разполага с голям брой отделения за съхранение - включително жабката, те достигат обем от 24,8 литра. Багажникът на Audi Q4 e-tron може да побере 520 литра багаж. При сгънати задни седалки той може да побере до 1490 литра. Позицията на седене на втория ред също е с почти седем сантиметра по-висока, отколкото в предшественика, но въпреки това има достатъчно място за главата и коленете.

Зареждане у дома и на път

Благодарение на широката гама от възможности за зареждане с интелигентни решения у дома и в движение можете да шофирате електрически, без да правите компромиси.

 
 

Зареждане от 10% до 80% за приблизително

28

Min.5

при макс DC-мощност на зареждане до 175 kW5

Капацитет на батерията (netto) до

77

kWh2,6

Максимална мощност на зареждане с постоянен ток до

175

kW5

 

Вдъхновяващо футуристичен

Ясният дизайн на Audi Q4 e-tron придава характерна форма на бъдещето на електрическата мобилност. Вълнуващо: фокусираната предна част на автомобила и мощната задна част. Наелектризиращо: подчертаният страничен силует и свободно плаващата линия на покрива.

Dynamischer Fahrschuss Audi Q4 e-tron

Всичко в името на динамиката

Благодарение на функцията Audi drive select⁸ желаните характеристики на автомобила могат да бъдат избрани чрез пет различни режима. От ефективност до динамика. Прогресивното кормилно управление⁸ дава възможност за променливо предавателно отношение в зависимост от ъгъла на завиване на волана и за подпомагане на управлението в зависимост от скоростта.

Q4 e-tron

Персонализиран

Очарователни снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка в приложението myAudi12,13 в секцията Theme World8,13 и я покажете като фон в MMI. Хубав ефект: пакетът за околно осветление plus8 автоматично адаптира цветовото настроение към мотива.

Снимката е на Audi A6 Avant18. Фон: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Спортни черти на характера

С Audi Q4 e-tron edition S line12 можете да се насладите на електрическо шофиране в спортен стил. Автомобилът впечатлява със специални дизайнерски акценти в екстериора и интериора.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Разход на ел.енергия (комбиниран7) в kWh/100 км: 16,16-21,27;

CO₂-емисии (комбинирани7) в г/км: 0