Audi Logo
 
 

Електрическа мощност

440

кВт

Системен електрически въртящ момент: 830 Нм

Ускорение (0–100 км/ч)

3.3

Сек.

Пробег (WLTP) до

495

км

 

Екстериорен дизайн

Целта за преосмисляне на автомобила се отразява и в изчистения дизайн, който е вдъхновен от аеродинамичните характеристики. Прогресивният лукс се превръща в движеща сила, която прави силно емоционалното шофиране още по-интензивно. Характерен и запомнящ се елемент: RS отличителни знаци с червен акцент.

Audi RS e-tron GT Sitze

Интериорен дизайн

RS-дизайнерският пакет Червено придава на интериора на автомобила допълнителни стилистични акценти със своите контрастни шевове в цвят Express червено.

RS дизайнерският пакет Сиво¹³подчертава отчетливата елегантност и прогресивен дизайн на интериора на автомобила чрез комбиниране на висококачествени интериорни материали с контрастиращи шевове в стоманено сиво.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi e-tron GT10.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi19 в раздел "Теми"9,13 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus13 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant16. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Роден в снега. Изпълнен от Audi exclusive15 RS e-tron GT ice race edition16 въплъщава леден дизайн и пламенна страст. Напълно електрическият спортен автомобил е вдъхновен от GP Ice състезанието провеждащо се в Цел ам Зее и впечатлява през всеки сезон. Специалното издание16, което е ограничено до 99 бройки в цяла Европа, ще бъде пуснато на пътя от Audi exclusive.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music6 Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music6. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

MMI-Screen mit Apple Music

Заповядайте на борда и се потопете в един виртуален свят.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Audi exclusive15

Превърнете се сами в дизайнери и конфигурирайте Вашето Audi RS e-tron GT2 точно толкова уникално, колкото е уникален Вашия характер.

Зареждане на батерията от 5 % до 80 % за

22.5

Мин.

(при идеални условия1)

Зарядна система

800

Волта

Максимална мощност на зареждане: 270 кВт

Капацитет на батерията (нето) до

83.7

кВтч

Зареждане у дома и на път

Плоската 800-волтовата литиево-йонна батерия, интегрирана в дъното на автомобила, има изключително висока производителност – както при зареждане, така и при шофиране. В съчетание със системата за рекуперация, с помощта на метода на измерване WLTP е определен пробег до 495 км.

Динамика при шофиране

Мощността, която предлага Audi RS e-tron GT2 с напълно електрическото задвижване на четирите колела quattro, е впечатляваща. Монтираните на двата моста електрически двигатели осигуряват до 440 кВт мощност.

Audi RS e-tron GT Frontansicht

Занаятчийско изкуство

При производството на електрически задвижваното Gran Turismo в завода Böllinger Höfen в Некарсулм любовта към детайла се среща с прецизността и върховата качество.

 
Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Комбиниран разход на електроенергия3 в кВтч/100 км: 20,1–21,8; Комбинирани CO₂-емисии3 в г/км: 0. Данните за разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраното оборудване на автомобила. Данните за разхода на гориво и емисиите са дадени по WLTP, но не и по NEDC.