Audi Logo

Audi connect

Опознайте света с Audi connect

Бъдете пълноценно свързани със своя автомобил Audi и с останалата част от света благодарение на разнообразните функции и услуги на пакетите Audi connect. Независимо дали отивате на почивка, на следващата бизнес среща, или се наслаждавате на пътуване през уикенда – услугите Audi connect Ви подкрепят в почти всяка фаза от пътуването и планирането на маршрута: преди, по време и след пътуването. За да достигнете до крайната си цел комфортно, ефективно и сигурно.

Audi Application Store4

Използвайте избрани приложения директно в MMI на своя автомобил – без смартфон.

Тематичен свят5

Очарователни снимки или известни филмови герои: просто изберете любимото си радио в приложението myAudi6,7 в секцията Theme World6,8 на приложението myAudi App и я задайте като фон в MMI системата. Красив ефект: пакетът "Амбиенте осветление plus"8 автоматично адаптира цвета на осветлението в купето към мотива.

 

Ново сега: holoride

С помощта на Audi connect се потопете в света на виртуална реалност с holoride интерфейс и holoride VR очила и направете всяко пътуване в задната част на автомобила си Audi свое лично изживяване.

Отидете на откривателска обиколка с моделите Audi e-tron

За моделите Audi e-tron се предлагат множество асистиращи системи и услуги Audi connect. С помощта на Audi connect e-tron планиране на маршрути можете съвсем спокойно да изберете маршрута си на смарт телефона, още преди да се качите в автомобила. За целта маршрутът се пресмята с оглед на оставащия пробег и наличните по пътя зарядни станции. Необходимото време за зареждане също влиза в изчисленията за продължителността на пътуването. Така не е нужно да се притеснявате, че зарядът на батерията няма да е достатъчен, за да стигнете до крайната си цел. Audi connect Ви помага да планирате пътуването си и Ви подкрепя през целия път.

Открийте Audi connect

Добре свързани със своя автомобил Audi и останалия свят, благодарение на многостранните дигитални услуги и функции на пакетите Audi connect. Независимо дали отивате на почивка, на следващата бизнес среща, или се наслаждавате на пътуване през уикенда – услугите Audi connect Ви подкрепят в почти всяка фаза от пътуването и планирането на маршрута: преди, по време и след пътуването. За да стигнете до желаната дестинация удобно, ефективно и безопасно.

 

Приложение myAudi

Приложението myAudi свързва Вашия автомобил Audi с ежедневието Ви и внася повече комфорт по време на път с иновативни функции и услуги. В допълнение към персоналните услуги, като заключване и отключване на автомобила със смартфон, имате достъп до информация за автомобила и може да проследявате нивото на горивото в резервоара, оставащия пробег, часовете за сервизно обслужване и още много.

Просто започнете с myAudi

Порталът myAudi е централната нервна система за Audi connect. В него може да конфигурирате, настройвате и управлявате Audi connect услугите. Регистрирайте се в myAudi и управлявайте услугите си connect удобно през myAudi или приложението myAudi от смартфона си. В защитената с парола среда можете да персонализирате услугите си и да получите достъп до важни данни за автомобила.

Google Earth картовите услуги

Актуална информация за Google Earth картовите услуги ще намерите тук:

Вдигнете нивото с Audi plug and play

Благодарение на Audi connect plug and play приложението (iOS/Android), смартфонът Ви се свързва с автомобила чрез Bluetooth посредством Audi Original DataPlug и е част от мрежата за нула време. Много модели, произведени след 2008 г., могат лесно да бъдат преоборудвани.