Audi Logo

Q8 e-tron

Затвори филтър

Цена

50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

4 Автомобили

Q8 Sportback e-tron

от 159 329,00 лв.

Q8 Sportback e-tron
Консумация на енергия, комбинирана:
19,94-21,56 kWh/100 км
CO₂ емисии комбинирани:
0 g/km

SQ8 Sportback e-tron

SQ8 Sportback e-tron

Audi Q8 e-tron - елегантните SUV модели

Голям пробег, бързо зареждане, гарантирано удоволствие от шофирането и дизайн, който привлича погледите – моделите Audi Q8 e-tron карат сърцата на автомобилните любители да забият по-бързо.

Напълно електрическият SUV като Audi e-tron и SUV-купето Sportback e-tron са на пазара от 2018 г. Четири години по-късно моделите не само бяха освежени визуално, но и бяха включени в гамата на луксозните модели на марката. Днес в гамата можете да намерите Q8 e-tron, Q8 Sportback e-tron, SQ8 e-tron и SQ8 Sportback e-tron. Audi поставя нови стандарти в автомобилната индустрия с CO₂ неутрално производство. Моделите Q8 e-tron напускат фабриката в Брюксел с въглеродно неутрален баланс. Научете повече за актуализациите и предимствата по-долу.

Още повече мощност – голям капацитет на батерията & и ефективно зареждане

Забележителните нововъведения се отнасят предимно до усъвършенстваната батерия, свързания с нея пробег и кривата на зареждане с висока производителност.

Батерия

По-рано беше известно, че моделите e-tron имат капацитет на батерията до 86 кВтч (нето). Нетният капацитет се отнася до количеството енергия, което действително може да се използва, за разлика от брутния капацитет, който описва максималното количество енергия, което батерията може да съхранява. С усъвършенстваната високоволтова батерия от новата серия Q8 e-tron сега можете да шофирате още по-бързо, по-дълго и по-далеч. С капацитет до 106 кВтч нето или 114 кВтч бруто, SQ8 e-tron предлага пробег до 494 км, SQ8 Sportback e-tron до 513 км и Q8 e-tron до 582 км. Но най-добрият победител в пробега е Q8 Sportback e-tron с впечатляващите 600 км. За да гарантира, че високоволтовата батерия работи гладко, Audi гарантира батерията на новите автомобили срещу всички дефекти в материалите или изработката за първите 160 000 км или 8 години, което от двете настъпи първо.

Зареждане

Новата батерия с усъвършенствана клетъчна технология вече може да се зарежда със 170 кВт вместо със 150 кВт. Това означава значително по-кратко време за зареждане за Вас. На станция за зареждане с висока мощност зареждането от 10% до 80% отнема само 31 минути. За маршрута от Залцбург до Линц, който е 123 км, времето за зареждане е само 10 минути. Ако нивото на заряд на батерията е ниско, можете например да използвате допълнителен потенциал за увеличаване на пробега, като активирате режима за максимален пробег в системата MMI. Това намалява несъществените комфортни функции и намалява максималната скорост до 90 км/ч. Благодарение на интегрираното планиране на маршрута, спирките за зареждане са ефективно интегрирани в маршрута - това предотвратява ненужния престой.

Dynamische Heckansicht Audi Q8 e-tron

Какви варианти на Audi Q8 e-tron има?

В момента можете да намерите четири различни варианта на Q8 e-tron в моделния асортимент на Audi. Те се различават по отношение на мощността и външния вид.

Във всички модели ще намерите висококачественото стандартно оборудване. Адаптивното въздушно окачване позволява максимален комфорт при шофиране чрез автоматично регулиране на височината на автомобила и амортисьорите. С помощта на допълнителната климатична инсталация превозното средство може да бъде доведено до желаната температура преди потегляне. Допълнителна безопасност осигуряват висококачествените LED фарове, които осигуряват отлична видимост дори през нощта, както и системата за помощ при паркиране plus, която значително улеснява паркирането благодарение на усъвършенстваната сензорна система. Можете също да намерите най-съвременната MMI навигационна система в моделите Q8 e-tron. Тя предлага набор от функции и услуги като планиране на маршрут, данни за трафика, прогнози за времето, както и телефонни функции и услуги за стрийминг на музика. Много от тези функции могат лесно да се управляват с помощта на иновативното управление на приложението. В допълнение към просторния багажник на Audi Q8 e-tron има допълнителни 62 литра място за съхранение в багажника (комбинация от английските думи за front „отпред“ и trunk „багажник“).

Dynamische Heckansicht Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron: всекидневният SUV от висша категория

Със своите почти 5 метра дължина и 2 метра ширина, Audi Q8 e-tron определено е един от луксозните SUV автомобили. Като цяло SUV моделите са много популярни. И с право! Има добри причини за популярния клас модели:

  • Изобилие от вътрешен простор: повече пространство за пътниците и техния багаж
  • Повече сигурност: сигурност и безопасност благодарение на солидната каросерия
  • Максимална гъвкавост: допълнителни офроуд възможности като системата за задвижване на четирите колела и по-висок клиренс за удоволствие от шофирането в града и извън пътя
  • Първокласен дизайн: характерна визия, която изглежда спортна и атрактивна

В допълнение към предимствата на SUV, Audi Q8 e-tron се предлага с широк набор от атрактивни функции. Насладете се на изключителното сцепление и стабилност на пътя благодарение на системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro. Що се отнася до интериора, можете да очаквате с нетърпение висококачествени материали, детайлни акценти и множество екстри като функция за масаж или вентилация на седалките. Благодарение на широката гама на Audi Оригинални Аксесоари можете да превърнете Q8 e-tron във Вашата индивидуална кола-мечта.

Q8 e-tron: преглед на техническите данни

МоделQ8 e-tron
Капацитет на батерията (нето)до 106 кВтч
Електрическа максимална мощност300 кВт
Системен въртящ момент664 Нм
Максимален пробег (по WLTP)до 582 км
Макс. DC-зареждане170 кВт
Ускорение 0-100 км/ч5,6 сек.
Тип задвижванеПостоянно задвижване на четирите колела quattro

Информирайте се за всички технически данни на Q8 e-tron.

Heimische Ladesituation Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron: елегантното SUV-Coupé

Audi Q8 Sportback e-tron е популярният вариант купе на Q8 e-tron. За разлика от конвенционалния SUV силует на Q8 e-tron, моделът Sportback впечатлява с елегантния си дизайн със спортна линия на покрива. Покривът се прелива плавно в наклонената задна част и по този начин подчертава динамичния външен вид на автомобила. Но не е нужно да пропускате просторното пространство на добре познатия SUV. Усъвършенстваните цифрови функции, висококачествените материали и първокласната изработка превръщат всяко шофиране в нещо много специално.

С ускорение от 0 до 100 км/ч само за 5,6 секунди и максимален пробег до 600 километра с общ въртящ момент от 665 Нм, Вие ще стигнете до вашата дестинация по-бързо.

Q8 Sportback e-tron: преглед на техническите данни

МоделQ8 Sportback e-tron
Капацитет на батерията (нето)106 кВтч
Електрическа максимална мощност300 кВт
Системен въртящ момент664 Нм
Максимален пробег (по WLTP)до 600 км
Макс. DC-зареждане170 кВт
Ускорение 0-100 км/ч5,6 сек.
Тип задвижванеПостоянно задвижване на четирите колела quattro

Информирайте се за техническите данни на Q8 Sportback e-tron.

Frontale Seitenansicht des SQ5 Sportback

SQ8 e-tron: SUV модел за спортно удоволствие от шофирането

Искате нещо малко по-спортно? Тогава имаме удоволствието да ви представим Audi SQ8 e-tron като наследник на Audi e-tron S. Три електрически мотора, напълно електрическото задвижване на четирите колела quattro, спортното въздушно окачване и допълнителните асистиращи системи осигуряват уникална производителност и максимално удоволствие от шофирането. В сравнение с предишния модел въртящият момент, производителността на батерията и пробегът са увеличени, а консумацията е намалена. В допълнение към задвижването на четирите колела, електрическия Torque Vectoring осигурява спортно управление и повече контрол. Специални сензори следят условията на шофиране и разпределят задвижващата мощност между двете задни колела, съобразено с Вашето поведение при шофиране.

SQ8 e-tron: преглед на техническите данни

МоделSQ8 e-tron
Капацитет на батерията (нето)106 кВтч
Електрическа максимална мощност370 кВт
Системен въртящ момент973 Нм
Максимален пробег (по WLTP)494 км
Макс. DC-зареждане170 кВт
Ускорение 0-100 км/ч4,5 сек.
Тип задвижванеПостоянно задвижване на четирите колела quattro

Научете повече за техническите данни на SQ8 e-tron.

SQ8 Sportback e-tron: SUV модел с елегантна спортна визия

Впечатляващо е и SUV-купето Audi SQ8 Sportback e-tron. Вие се възползвате от същите предимства като SQ8 e-tron. Вариантът Sportback се различава преди всичко по своя дизайн. Леко наклонената линия на покрива му придава ненаподобимия, спортен, елегантен вид на купе.

Както при SQ8 e-tron, повишената производителност при ниво на задвижване S предлага специално изживяване при шофиране. С 370 кВт мощност и въртящ момент от 973 Нм можете да ускорите почти безшумно от 0 до 100 км/ч само за 4,5 секунди.

SQ8 Sportback e-tron: преглед на техническите данни

МоделSQ8 Sportback e-tron
Капацитет на батерията (нето)106 кВтч
Електрическа максимална мощност370 кВт
Системен въртящ момент973 Нм
Максимален пробег (по WLTP)513 км
Макс. DC-зареждане170 кВт
Ускорение 0-100 км/ч4,5 сек.
Тип задвижванеПостоянно задвижване на четирите колела quattro

Научете повече за техническите данни на SQ8 Sportback e-tron.