Audi Logo
 
 
Audi Q8 Sportback e-tron Heckansicht

Електрически. И пълен с очарователни детейли

Audi e-tron изпълни своята пионерска роля като чисто електрически автомобил. Ето защо сега е точният момент да го включим поименно в редиците на моделите на Audi – като Audi Q8 Sportback e-tron.

 

Данни Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro

Зареждане от 10% до 80% за

31

Мин.1,2

при максимална мощност на DC-зареждане

Пробег (WLTP), до

600

км²

Максимална мощност на DC-зареждане, до

170

кВт1,2

 

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi Q8 Sportback e-tron в интерактивния 3D-изглед.

 

До 600 км нови моменти

Открийте новото, изцяло електрическо Audi Q8 Sportback e-tron с пробег до 600 километра. Високоволтовата батерия с капацитет до 106 кВтч (нето) осигурява максимален пробег до 600 километра. Ако нивото на заряд на батерията е ниско, можете напр. да активирате режима Range⁹ в системата MMI и да се възползвате от възможностите за удължаване на пробега.

Пътувайте комфортно

Предлагат се различни опции за зареждане за Audi Q8 Sportback e-tron у дома и в движение. С Plug & Charge¹⁰ можете да зареждате още по-лесно. И благодарение на увеличения капацитет на батерията и всеобхватното предложение за зареждане, можете да се насладите на електромобилност дори при дълги пътувания.

 

Данни Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro5

Електрическа максимална мощност

кВт

Системен въртящ момент: 664 Нм

Ускорение (0–100 км/ч)

5.6

Сек.3

Капацитет на батерията (нето), до

кВтч

 

Наелектризираща форма на Coupé

Audi Q8 Sportback e-tron съчетава мощността на просторен SUV с елегантността на купе с четири врати. Архитектурата quattro със силно моделирана линия на раменете на каросерията и специфичният подпис на дневните светлини са особено подчертани от лаковото покритие Madeira кафяв Metallic11.

Завладяващ интериорен дизайн

Очаквайте нещо повече от просто щедро пространство. Подбрани материали, първокласна изработка и усъвършенствани цифрови функции превръщат всяко шофиране с Audi Q8 Sportback e-tron първокласно изживяване.

edition S line11

Открийте edition S line11 със S line екстериор, LED елементи в праговете с изключителна проекция „e-tron edition“ и предна решетка Audi Singleframe в цвета на каросерията. Прожекционната светлина в областта на предната решетка Singleframe и затъмнените слънцезащитни стъкла подчертават прогресивността на Вашия автомобил. В допълнение към 21-цоловите алуминиеви колела можете да избирате и от гамата 22-инчови алуминиеви колела11.

 

Екстрериор advanced plus

С външния пакет за оборудване advanced plus можете да подчертаете прогресивния дизайн на Вашето Audi Q8 Sportback e-tron. Очаквайте магнезиево сиви акценти, ексклузивни 21-цолови колела Audi Sport²³ 5-лъчева Aero-структура, в цвят neodym златен мат¹¹.

Ново изживяване от шофирането

Заповядайте на борда и изпитайте почти безшумното ускорение на електродвигателите. Възползвайте се от увеличеното сцепление и стабилност благодарение на напълно електрическото задвижване на четирите колела quattro. Подобрена динамика на шофиране благодарение на адаптивното спортно пневматично окачване и многобройни асистиращи системи. Подвижен теглич за ремарке11 се предлага като опция.

 

Audi Application във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa28, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi SQ8 Sportback e-tron29.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi16,15 в раздел \"Теми\"16,11 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus11 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant30. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive35

Превърнете Вашето Audi Q8 e-tron в единствен по рода си уникат – точно толкова неповторим, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive35.

Разнообразен - също като живота

Вашият автомобил ще стане абсолютно универсален с помощта на Audi Оригинални Аксесоари36. С технически характеристики и визуални акценти можете лесно да го адаптирате към новите нужди. Отново и отново.

За едно устойчиво бъдеще

Ориентираните към бъдещето решения на Audi включват също съзнателно използване на ресурсите, екологично производство и CO₂ неутрална доставка на превозни средства37. Например, ние използваме зелена електроенергия от фотоволтаичните системи на покривите на производствените халета, за топлоснабдяване и производство на батерии.

#e-tron News – започнете да бъдете винаги с една стъпка напред

Следващият голям крайъгълен камък по пътя към бъдещата мобилност беше разкрит. Получете ексклузивна информация, вълнуваща основна информация и наелектризиращи импулси за моделите на Audi с напълно електрическо или plug-in хибридно задвижване с помощта на e-tron News.

 
Seitenansicht Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 e-tron

Разход на електроенергия (комбиниран4) l кВтч/100 км: 20,3–25,6; CO₂-емисии (комбинирани4) в г/км: 0. Данните за разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраното оборудване на автомобила. Данните за разхода на гориво и емисиите са дадени по WLTP, но не и по NEDC.