Audi Logo

Audi дигитални услуги

Frau steigt in einen Audi ein
Frau steigt in einen Audi ein

Audi дигитални услуги

Изживейте дигитализацията

Дигиталните услуги на Audi дават възможност да приспособите Вашия Audi автомобил към индивидуалните си потребности напр. чрез Audi connect2. От друга страна с Functions on Demand можете да добавяте множество функции по всяко време. Насладете се на дигиталните услуги на Audi и се потопете в света на новите технологии като holoride1 интерфейс, който допринася за незабравимото изживяване в автомобила.

Audi Armaturenbrett
Audi Armaturenbrett

Audi connect

Открийте възможностите и предимствата на разнообразните услуги Audi connect и дигиталната екосистема myAudi

Audi Charging hub wird von einem Mann per App bedient
Audi Charging hub wird von einem Mann per App bedient

Functions on Demand

Толкова гъвкави, като живота Ви. Лесно и достъпно изберете оборудване след покупката на автомобила си. Гъвкавите срокове Ви дават възможност необвързващо да навлезете в новите технологии.

Audi Application Store1

Използвайте изпрани апликации директно в MMI системата на автомобила Ви – дори и без смарт телефон.

Тематичен свят3

Очарователни снимки или известни филмови герои: просто изберете любимото си радио в приложението myAudi в секцията Theme World2,1 на приложението myAudi App2,1 и я задайте като фон в MMI системата. Красив ефект: пакетът "Амбиенте осветление plus"1 автоматично адаптира цвета на осветяването в купето към мотива.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

holoride1

Потопете се в света на виртуалната реалност с Audi connect функцията holoride1- интерфейс и VR очилата. Изживейте завладяващата технология на задните места на автомобила - когато Вашето Audi премине завой, можете да го усетите на седалката - и промяната в посоката също е видима визуално.

 
Viertelprofil von einer Frau

Добре е да знаете

Person bedient myAudi Connect App

Отговори на често задавани въпроси

1. Част от предложенията на Audi connect Navigation & Infotainment (IT3). Използването на holoride е позволено само за втори ред седалки. Използването на очила за 3D виртуална реалност по време на пътуване: · разрешено е само за пътници на страничните места на втория ред седалки; · разрешено е за хора с височина над 1,5 метра; - разрешено е само ако лицето, използващо очилата за 3D виртуална реалност, с напълно изпъната ръка (включително опънат пръст) не може да достигне обект пред себе си (напр. задната страна на предната седалка); · разрешено е само ако необходимите мерки за безопасност (закрепващото устройство) са прикрепени към 3D очилата за виртуална реалност. Следвайте правилата за безопасност на приложението holoride, показани в 3D очилата за виртуална реалност. За максимална безопасност молим пътниците да закопчаят предпазните си колани и да прикрепят предпазната лента на слушалките към колана, преди да започнат пътуването. При използване на контролера заемете ергономичен захват и го закрепете с лентата за ръка. Повече информация за holoride-системата ще намерите на www.holoride.com.

2. Зависи от специфичната за страната наличност. 3. Изборът на тема е част от допълнителното оборудване Audi connect Navigation & Infotainment. 4. Актуалната съвместимост на iOS-/Android-операционни системи ще откриете в описано в myAudi App в съответния App Store. Изисква се наличието на регистрация в www.my.audi.com.