Audi Logo
 
 
Audi SQ8 e-tron Heckansicht

Електрически. И пълен с очарователни детейли

Audi e-tron изпълни своята пионерска роля като чисто електрически автомобил. Ето защо сега е точният момент да го включим поименно в редиците на моделите на Audi – като Audi SQ8 e-tron⁴.

 

Данни Audi SQ8 e-tron

Електрическа максимална мощност

370

кВт

Ускорение (0–100 км/ч)

4.5

Сек.1

Пробег (WLTP), до

458

км.

 

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi SQ8 e-tron в интерактивния 3D-изглед.

Още повече удоволствие от шофирането

Заповядайте на борда и изпитайте почти безшумното ускорение на електродвигателите. Възползвайте се от увеличеното сцепление и стабилност благодарение на напълно електрическото задвижване на четирите колела quattro. Подобрена динамика на шофиране благодарение на адаптивното спортно пневматично окачване и многобройни асистиращи системи. Подвижен теглич за ремарке5 се предлага като опция.

Визуализирана електрификация

Audi SQ8 e-tron4 с нова визия, специфични дневни светлини и S емблеми дава подобаващ външен израз на своя спортен характер. Докато лаковото покритие в цвят Mythos черен Metallic5 подчертава спортния характер на автомобила, силно моделираната раменна линия подчертава quattro архитектурата.

Солиден пробег

Високоволтовата батерия с капацитет до 106 кВтч (нето) осигурява максимален пробег до 458 километра. Ако нивото на заряд на батерията е ниско, можете да активирате режима Range в системата MMI и да се възползвате от допълнителния потенциал за удължаване на пробега.

 

Audi SQ8 e-tron quattro

Зареждане от 10% до 80% за

Мин.2

при максимална мощност на DC-зареждане до 170 кВт2

Капацитет на батерията (нето), до

кВтч

Максимална мощност на DC-зареждане, до

кВт2

 

Пътувайте комфортно

Предлагат се различни възможности за зареждане на Audi SQ8 e-tron4 за у дома и в движение. С Plug & Charge14 можете да зареждате още по-лесно. И благодарение на увеличения капацитет на батерията и всеобхватния асортимент от предложения за зареждане, можете да се насладите на електромобилност дори при дълги пътувания.

Благороден спортен дух

Когато се качите в автомобила, можете да очаквате висококачествена спортна атмосфера, подчертана от спортните седалки plus5 отпред с емблеми S. Насладете се на щедрото усещане за пространство и изключителен комфорт в Audi SQ8 e-tron4.

 

Audi Application във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa2,3, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi SQ8 Sportback e-tron24.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi16,9 в раздел \"Теми\"16,5 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus5 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant25. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive30

Превърнете Вашето Audi SQ8 e-tron4 в единствен по рода си уникат – точно толкова неповторим, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive30.

За едно устойчиво бъдеще

Ориентираните към бъдещето решения на Audi включват също съзнателно използване на ресурсите, екологично производство и CO₂ неутрална доставка на превозни средства37. Например, ние използваме зелена електроенергия от фотоволтаичните системи на покривите на производствените халета, за топлоснабдяване и производство на батерии.

#e-tron News – започнете да бъдете винаги с една стъпка напред

Следващият голям крайъгълен камък по пътя към бъдещата мобилност беше разкрит. Получете ексклузивна информация, вълнуваща основна информация и наелектризиращи импулси за моделите на Audi с напълно електрическо или plug-in хибридно задвижване с помощта на e-tron News.

 
Seitenansicht Audi Q8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Разход на електроенергия (комбиниран3) в кВтч/100 км: 19,7–25,58; CO₂-емисии (комбинирани3) в г/км: 0. Данните за разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраното оборудване на автомобила. Данните за разхода на гориво и емисиите са дадени по WLTP, но не и по NEDC.