Audi Logo
 
 
Audi Q8 e-tron Heckansicht

Електрически. И пълен с очарователни детейли

Audi e-tron изпълни своята пионерска роля като чисто електрически автомобил. Ето защо сега е точният момент да го включим поименно в редиците на моделите на Audi – като Audi Q8 e-tron.

 

Данни Audi Q8 55 e-tron quattro5

Зареждане от 10% до 80% за ок.

31

Мин. 1,2

при максимална мощност на DC-зареждане до 170 кВт1,2

Пробег (WLTP) до

582

км2

Максимална мощност на DC-зареждане до

170

кВт 1,2

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi Q8 e-tron в интерактивния 3D-изглед.

Често поръчвани конфигурации

Business

Q8 50 e-tron quattro Business

  • Audi гаранция 5 години 100.000 км

advanced екстериор

Q8 50 e-tron quattro advanced

  • Панорамен стъклен покрив
  • Пакет асистиращи системи Tour
  • Комфортен ключ

S line екстериор

Q8 55 e-tron quattro S line

  • Кожа Valcona/Leder Milano, перфорирана
  • Дигитални Matrix LED-фарове
  • Бордно зарядно устройство до 22 кВт (AC)
 

Използвайте премиите и облекченията сега

Beim Kauf eines Elektrofahrzeugs von Audi können Sie in den Genuss attraktiver Fördermaßnahmen kommen. Informieren Sie sich jetzt über die Optionen und sichern Sie sich Ihren Elektro Vorteil.

Създава нови моменти

Открийте новото, изцяло електрическо Audi Q8 e-tron с максимален пробег до 582 километра – възможно благодарение на високоволтова батерия с капацитет до 106 кВтч (нето). Ако нивото на заряд на батерията е ниско, можете например да се възползвате от допълнителен потенциал за пробег чрез активиране на Range Mode12 в MMI.

Забележка: изображението е на Audi Q8 Sportback e-tron6.

Nahaufnahme MMI-Display Audi Q8 e-tron

Пътувайте комфортно

Предлагат се различни опции за зареждане за Audi Q8 e-tron у дома и в движение. С Plug & Charge13 можете да зареждате още по-лесно. И благодарение на увеличения капацитет на батерията и всеобхватния асортимент от предложения за зареждане, можете да се насладите на електрическа мобилност дори при дълги пътувания.

 

Данни Audi Q8 55 e-tron quattro5

Електрическа максимална мощност до

кВт

Системен електрически въртящ момент: 664 Нм

Ускорение (0–100 км/ч)

5.6

Сек.3

Капацитет на батерията (нето), до

кВтч

 

Наелектризиращ от пръв поглед

Audi Q8 e-tron с нова визия и специфичен подпис на дневните светлини отразява своята прогресивна технология и отвън. Архитектурата quattro с нейната силно моделирана раменна линия и специфичния подпис на дневните светлини са особено подчертани от лаковото покритие в цвят Chronos сив Metallic10.

Завладяващ интериорен дизайн

Очаквайте повече от просто щедро вътрешно пространство. Подбрани материали, първокласна изработка и усъвършенствани цифрови функции превръщат всяко шофиране с Audi Q8 e-tron в първокласно изживяване.

edition S line10

Прожекционната светлина в областта на предната решетка Singleframe и затъмнените слънцезащитни стъкла подчертават прогресивността на Вашия автомобил. В допълнение към 21-цоловите алуминиеви колела можете да избирате и от гамата 22-инчови алуминиеви колела10.

 

Ново изживяване от шофирането

Заповядайте на борда и изпитайте почти безшумното ускорение на електродвигателите. Възползвайте се от увеличеното сцепление и стабилност благодарение на напълно електрическото задвижване на четирите колела quattro. Подобрена динамика на шофиране благодарение на адаптивното спортно пневматично окачване и многобройни асистиращи системи. Подвижен теглич за ремарке10 се предлага като опция.

Audi Application във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa32, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi SQ8 Sportback e-tron31.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi19,20 в раздел \"Теми\"10,20 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus10 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant30. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi Q8 e-tron в единствен по рода си уникат – точно толкова неповторим, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive14.

 

Разнообразен - също като живота

Вашият автомобил ще стане абсолютно универсален с помощта на Audi Оригинални Аксесоари15. С технически характеристики и визуални акценти можете лесно да го адаптирате към новите нужди. Отново и отново.

За едно устойчиво бъдеще

Ориентираните към бъдещето решения на Audi включват също съзнателно използване на ресурсите, екологично производство и CO₂ неутрална доставка на превозни средства37. Например, ние използваме зелена електроенергия от фотоволтаичните системи на покривите на производствените халета, за топлоснабдяване и производство на батерии.

#e-tron News – започнете да бъдете винаги с една стъпка напред

Следващият голям крайъгълен камък по пътя към бъдещата мобилност беше разкрит. Получете ексклузивна информация, вълнуваща основна информация и наелектризиращи импулси за моделите на Audi с напълно електрическо или plug-in хибридно задвижване с помощта на e-tron News.

 
 

Audi Q8 Sportback e-tron

Разход на електроенергия (комбиниран4) в кВтч/100 км: 19,7–25,6; CO₂-емисии (комбинирани4) в г/км: 0. Данните за разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраното оборудване на автомобила. Данните за разхода на гориво и емисиите са дадени по WLTP, но не и по NEDC.