Audi Logo
Frontansicht des Audi Q4 e-tron
Frontansicht des Audi Q4 e-tron

Зареждането може да бъде лесно

Тук ще намерите цялата информация за таксуването. С широка гама от изцяло електрически задвижвани модели и голям брой plug-in хибриди, Audi се трансформира в системен доставчик за електромобилност. Открийте света на електрическото шофиране. Как можете лесно и интелигентно да интегрирате темата за зареждането в ежедневието си? Обобщихме отговорите тематично за Вас.

 

Колко време трябва да зареждам?

Времето за зареждане на батерията зависи от различни фактори като например: температурата на околната среда, използването на други специфични за страната щепсели и използването на функцията за предварителна подготовка (напр. климатик с дистанционно управление на превозното средство). При използване на домакински щепсели мощността на зареждане е ограничена от системата за зареждане e-tron.

Seitenansicht Audi Q8 e-tron
 
 

Обяснителни видеа за зареждане от Audi

С обяснителните видеоклипове на Audi ще разберете всичко, което трябва да знаете за зареждането. Просто обобщено и ясно обяснено.

 

Често Задавани Въпроси (ЧЗВ)

Намерете често задавани въпроси относно таксуването тук. Съкращенията и обясненията за услугата за зареждане на e-tron, мрежата IONITY, контактите и обществените точки за зареждане са изброени тук за Вас.