Audi Logo

Присъединете се към дигиталния свят на myAudi

Дигитално преживяване във Вашия автомобил с myAudi

Приложението myAudi свързва Вашия Audi автомобил с Вашето ежедневие и допринася с иновативните си функции и услуги за по-добрия комфорт във Вашия живот, като в реално време разполагате с актуална информация за автомобила си.

Ein Mann bedient die MyAudi App auf seinem Handy

Еднократна регистрация, постоянна връзка

Създаването на myAudi профил е безплатно и лесно. Регистрацията в myAudi Ви дава много предимства.

  • Въведете един или повече автомобила и ги управлявайте дигитално.
  • Посочете Вашия предпочитен Audi сервизен партньор.
  • Запазете конфигурирания желан автомобил.

Толкова е лесно с myAudi

Създайте профил

1

Влезте с Вашия имейл адрес и задайте парола

Верифицирайте e-mail си

2

Верифицирайте имейл адреса си и приключете регистрацията

Вече сте част от myAudi

3

Изживейте най-доброто от приложението myAudi и добавете автомобила към профила си

 
Audi Innenansicht

Мечта. Създаване на желана конфигурация. Запазване.

С конфигуратора симулирате желания Audi автомобил точно според потребностите Ви, а благодарение на приложението myAudi запазвате лесно една или повече от тези конфигурации. По всяко време, преди момента, в който ще вземете окончателно решение за покупка, може да влизате и променяте избраната конфигурация, да добавяте или премахвате допълнително оборудване, да изберете нов двигател или цвят.

Audi Mechaniker bei der Fahrzeuginspektion

Получете съдействие бързо и лесно.

С myAudi ще разполагате със света на услугите от Audi по всяко време и ще можете лесно да получите съдействие онлайн от предпочитания Audi оторизиран сервизен партньор. Директно в приложението имате възможност да запазвате часове за различни сервизни дейности и да получавате напомняния – така че никога повече да не забравите обслужване. И дори в случай на повреда myAudi няма да Ви остави: можете лесно да съобщавате за злополуки и щети онлайн.

Audi Autodisplay

Изживейте още повече – с Audi connect

Audi connect свързва Вас и Вашия автомобил и прави ежедневието Ви по-приятно. С Audi connect можете да използвате още по-практични услуги и функции в приложението myAudi и удобно да ги управлявате и персонализирате.

 
Ein Mann begutachtet seinen Audi

Оставете се да бъдете водени

Можете удобно да планирате маршрути в myAudi, а когато стартирате Audi автомобила си, напътствията за маршрута ще се прехвърлят безпроблемно към навигационната система. Така ще стигнете до Вашата цел изключително удобно. Ако желаете, приложението myAudi ще Ви насочи директно до местоположението на Вашия автомобил въз основа на планираните маршрути.

Audi Ladeanschluss

Пълният заряд за електрическа мобилност

myAudi осигурява достъп до множество полезни услуги за електрическа мобилност. В приложението винаги можете да следите нивото на зареждане на батерията и оставащия пробег на Вашия Audi e-tron и да планирате следващата спирка за зареждане. С услугата Audi Charging можете да зареждате в България, както и в цяла Европа, само с един договор.

Audi Außenspiegel

Вашето Audi. Винаги различен.

Дооборудването с Audi Оригинални аксесоари дава възможност да променяте Вашия Audi автомобил и да го приспособите към променящите Ви потребности. Намерете подходящите аксесоари за Вашия автомобил и се наслаждявайте на следващото Ви приключение с него.

Audi Innenansicht

Толкова гъвкави, като живота Ви

Изискванията към автомобила Ви могат да се променят с времето - с Functions on Demand това не е проблем. Изберете функционално оборудване и след покупката на автомобила по съвсем достъпен и улеснен начин през платформата myAudi. Избраното оборудване ще е на разположение още при следващото стартиране на автомобила. Така ще имате възможност да създадете Вашия Audi автомобил точно толкова гъвкав, колкото е живота Ви.

Ein Mann bedient die MyAudi App auf seinem Handy

Всичко пред очите Ви

Лесно и достъпно може да използвате указанието за експлоатация и сервизната книжка на Audi автомобила си чрез myAudi. А това за Вас означава, че ще разполагате с цялата важна и полезна информация за автомобила по всяко време.

Наличието на някои функции и услуги е специфично за съответния пазар и може да варира в зависимост от избраната държава/регион. Моля, изберете желаната държава/регион и език за вписване.

* В зависимост от страната, модела и оборудването на Вашия Audi автомобил наличността на услугите варира. Условие за използването на съответната услуга е наличието на Audi connect. ** Моля, обърнете внимание, че платформата myAudi няма версия на български език. При избор на страна България работният език по подразбиране е английски. По желание всеки потребител може да избере друг език измежду наличните в списъка.