Audi Logo
 
 
Audi SQ5 TDI Kühlergrill

SUV с ударение на S

Достигайте бързо до целите си, овладявайте предизвикателствата уверено и освен това изглеждайте добре – Audi SQ5¹.

 

SQ5 в цифри

Мощност

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

5.1

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

 

Сила, уверено пренесена към пътя

3,0-литровият V6 TDI двигател с електрически задвижван компресор ускорява Audi SQ5 до електронно ограничена максимална скорост от 250 км/ч. Мощността се предава чрез бързо и комфортно работеща 8-степенна автоматична трансмисия tiptronic. Стандартното постоянно задвижване на четирите колела quattro със самоблокиращ се централен диференциал разпределя променливо мощността между предния и задния мост. Основното разпределение е 40:60, но при необходимост до 70% могат да бъдат насочени напред или до 85% назад, за да осигурят още повече сцепление.

Audi SQ5 Heckansicht von der Seite

Върхово представяне, което можете да видите

Дизайнът на Audi SQ5¹ по впечатляващ начин отразява спортната динамика и увереното представяне на автомобила. Дизайнът на лайстните на праговете създават визуална лекота и подчертават просвета на автомобила. Впечатляващите брони интегрират силно очертани въздухозаборници с алуминиева рамка отпред и дифузьор с обхващаща хромирана лента отзад. Двойните овални хромирани накрайници на ауспуха създават спортна визия. Предната решетка Audi Singleframe с мрежа тип пчелна пита с алуминиеви вложки придава на предната част на автомобила самоуверен характер.

Audi SQ5 Heckansicht

Специално излъчване от всяка перспектива

Разделянето на OLED на малки, индивидуално контролирани сегменти с триизмерна подредба позволява нови сценарии за осветление благодарение на впечатляващото сценично оформление. Когато купувате превозно средство, по избор можете да избирате от три различни дизайна на задните светлини⁴, за да персонализирате автомобила. В зависимост от режима на шофиране характерът на подписа на задните светлини се регулира автоматично по време на употреба. Опционалните цифрови OLED задни светлини⁴ осигуряват откриване на близост⁵: Ако превозното средство е неподвижно и друго превозно средство или други участници в движението се приближат отзад на по-малко от 2 метра, всички OLED сегменти се активират автоматично като видимо увеличение на площта. Анимацията показва динамичното производство на светлина на функцията за пристигане у дома/напускане на дома на долния вариант на осветление 3.

Забележка: изображението е на Audi Q52.

Audi Q5 Rücklicht
 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 3

Интензивно изживяване на спортния дух

Когато се качите на борда, Вие и Вашите пътници ще бъдете посрещнати от осветени прагове на предните врати с алуминиеви вложки, които носят надпис S. В интериора можете да очаквате просторна пространствена концепция с много място за петима души, включително удобно пространство за главата и краката. Стандартните декоративни вложки от матиран полиран алуминий и контрастни шевове на кожения волан и на спортните седалки създават динамична, елегантна атмосфера.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обикновен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi9,10 в раздел \"Теми\"9,4 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant10. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition с акценти в Черно4 и sport edition с акценти в Магнезиево сиво4

Придайте на Вашия Q5 Sportback индивидуален, динамичен вид. Пакетите оборудване sport edition с акценти в Черно4 и sport edition с акценти в магнезиево сиво4 ще зарадват всеки, който търси нещо специално.

Frontale Seitenansicht des SQ5 Sportback

Audi SQ5 Sportback

Комбиниран разход на гориво1: 8,1-8,9 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисии могат да варират в определени граници в зависимост от избраните гуми/колела.