Audi Logo
 
 
Audi SQ5 Sportback seitliche Heckansicht

Спортен. Мощен. Динамичен

Спортният SUV с прогресивен дизайн и наподобяващ на спортно coupé силует е един абсолютен универсален талант с изобилие от вътрешен простор и гъвкава интериорна концепция.

 

SQ5 Sportback в цифри

Мощност

251

кВт (341 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

5.1

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

 

Вдъхновяващ и мощен

3,0-литровият V6 TDI двигател на Audi SQ5 Sportback² и 8-степенната автоматична трансмисия tiptronic с бързо и удобно превключване осигуряват плавно предаване на мощността. Стандартната система за постоянно задвижване на четирите колела quattro разпределя променливо мощността между предния и задния мост. Изживяване при шофиране, което вдъхновява.

Audi SQ5 Sportback Seitenansicht

Силно излъчване

Спортна динамика и мощно представяне, които веднага хващат окото: S спойлерът в ръба на покрива и подобната на спортно coupé линия на покрива характеризират спортната елегантност на Audi SQ5 Sportback², както и хромираните двойни овални накрайници на ауспуховата система. Но Audi SQ5 Sportback² има добра визия и отпред: благодарение на предната решетка Audi Singleframe с мрежа тип пчелна пита, S-специфична броня и силно контурирани въздухозаборници с алуминиева рамка. Като цяло дизайнът обещава визуална лекота и отлична аеродинамика.

Audi SQ5 Sportback Seitenansicht

OLED-задни светлини със специфичен светлинен подпис

Опционалните задни светлини с иновативна OLED технология⁴ придават на Audi SQ5 Sportback² безпогрешно разпознаваема визия. Опционално се предлагат три различни характерни дизайна на задните светлини⁴. В зависимост от режима на шофиране характерът на подписа на задните светлини се регулира автоматично по време на употреба. Опционалните дигитални OLED задни светлини⁴ са оборудвани със сензор за приближаване⁵: Ако друго превозно средство или други участници в движението се приближат отзад на по-малко от 2 метра, всички OLED сегменти се активират автоматично с увеличаване на видимата площ. Анимацията показва динамичното осветление на вариант 3 на задните светлини.

 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Светлинен подпис на задните светлини 3

Спортен. Комфортен. Ексклузивен

Осветените прагове на вратите с алуминиеви вложки отпред и надпис S, както и стандартните декоративни декоративни елементи от матиран полиран алуминий придават на интериора типичните S характеристики. В допълнение, предните спортни седалки в опционална кожена тапицерия Feinnappa с кръстосани шевове и S щамповане в облегалките на предните седалки подчертават спортния вид на интериора на автомобила.

Audi SQ5 Sportback Interieur

Място за гъвкавост

Задната седалка plus4, която се състои от три сегмента (40: 20: 40), е особено практична и елементите й могат да се сгъват гъвкаво. В зависимост от настройката, Audi SQ5 Sportback2 предлага обем на багажното отделение до 1470 литра. В комбинация с комфортния ключ със сензорно контролирано освобождаване на багажното отделение4, един жест с крак е достатъчен за електрическо отваряне или затваряне на стандартния капак на багажното отделение.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обикновен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi9,10 в раздел \"Теми\"9,4 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant10. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition с акценти в Черно4 и sport edition с акценти в Магнезиево сиво4

Независимо дали sport edition с акценти в Черно4 или sport edition с акценти в Магнезиево сиво4: С тези пакети оборудване Вие ​​придавате на Вашия SQ5 Sportback2 уникален спортен характер до последния детайл.

 Audi SQ5 seitliche Heckansicht

Audi SQ5

Комбиниран разход на гориво1: 8,1-8,9 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисии могат да варират в определени граници в зависимост от избраните гуми/колела.