Audi Logo

Q5

Затвори филтър

Цена

50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

6 Автомобили

Q5

от 103 574,00 лв.

Q5
Консумация на гориво, комбинирана:
6,4-8,5 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
168-192 g/km

Q5 Sportback

от 112 039,00 лв.

Q5 Sportback
Консумация на гориво, комбинирана:
6,4-8,5 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
169-192 g/km

Кой вариант на Audi Q5 ми подхожда най-добре?

През 2008 г. и 2017 г. Audi Q5 спечели една от най-известните награди в автомобилната индустрия, Златен волан - по основателни причини. На пазара от 2008 г., популярният SUV е претърпял няколко подобрения, които го правят перфектния ежедневен спътник за малки и големи. В допълнение към важните технически данни за модела Q5, по-долу ще разберете всичко за вариантите на моделната серия.

Welche Varianten des Audi Q5 gibt es?

Aktuell bietet Audi sechs verschiedene Varianten des Q5 an. Diese unterscheiden sich sowohl in ihrer Bauweise als auch im Verwendungszweck und der Zielgruppe.

Audi Q5 Seitenansicht

Какви варианти на Audi Q5 има?

В момента Audi предлага шест различни варианта на модела Q5. Те се различават както конструктивно, така и от гледна точка на предназначение и целева група.

Audi Q5 - еталонът за SUV

Q5 е олицетворение на SUV от среден клас. Той се характеризира с отлично представяне и симбиоза от спортен дух и пригодност за ежедневна употреба. Пътуванията до отдалечени райони са също толкова възможни, колкото и пазаруване в следващия град. Модерният и съвременен дизайн неизменно превръща Audi Q5 в магнит за погледите.

Dynamische Frontansicht Audi Q5 TFSI e

Audi Q5 TFSI e – задвижване в духа на времето

Не искате да пропуснете предимствата на Q5, но искате да бъдете малко по-екологични? Благодарение на комбинацията от двигател с вътрешно горене и мощен електрически мотор, можете да постигнете впечатляващи стойности на ускорение като при електрически автомобил. Използвайки рекуперация, Audi Q5 TFSI e възстановява електрическата енергия по време на шофиране. Това означава, че батерията издържа по-дълго и можете да се наслаждавате на по-дълги пътувания. Моделът осигурява електрически пробег до 62 километра. Двигателят TFSI Ви подкрепя при дълги пътувания - TFSI означава Turbocharged Fuel Stratified Injection и описва двигателите с турбокомпресор от Audi.

Heckansicht Audi Q5 Sportback TFSI e

Audi Q5 Sportback TFSI e – премиум SUV с Plug-in хибридно задвижване

Подобният на купе дизайн не е загубен при Audi Q5 Sportback TFSI e. С този plug-in хибрид можете да преминете към електрическо задвижване по всяко време. Това означава, че не само пътувате по-тихо, но и не отделяте локални вредни емисии. Благодарение на разнообразните системи за зареждане на Audi можете да заредите автомобила си у дома и да изживеете следващото си приключение малко след това.

Frontale Seitenansicht des SQ5 Sportback

Audi SQ5 – спортистът

Audi SQ5, спортната версия на Q5, се произвежда от 2012 г. и оттогава се радва на голяма популярност. С до 341 k.s. SQ5 ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди. 8-степенният Tiptronic осигурява разнообразно удоволствие от шофирането, което винаги имате в собствените си ръце с многофункционалния спортен кожен волан в дизайн с 3 спици. Друг важен компонент е звуковият актуатор (важи и за SQ5 Sportback). Той придава на двигателя V6 дори повече обем на звука, който може да варира от по-изразен до по-фин в зависимост от режима. Благодарение на голямата си мощност и перфектното оборудване, вариантите на SQ5 са също така и перфектните спътници за хората, които пътуват много.

Nahaufnahme Back Audi SQ5 Sportback

Audi SQ5 Sportback – на върха на моделното семейство

На върха на серията Q5 е Audi SQ5 Sportback. Мощният V6 TDI двигател и системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro гарантират както удоволствие от шофирането на най-високо ниво, така и най-високи стандарти за безопасност. Опционалният спортен диференциал също гарантира това: той насочва силите към колелото от външната страна на завоя, което прави шофирането особено приятно. Спортният дух също хваща окото в истинския смисъл на думата: S спойлерът на покрива и подобната на купе линия на покрива правят SQ5 Sportback безпогрешно разпознаваем.

Забележка: TDI означава Turbocharged Diesel Injection. Двигателите от този тип имат директно впръскване на горивото и турбокомпресор.

Ето как да стигнете до мечтания от Вас модел

Моделната серия Q5 предлага автомобили на най-високо ниво - за всички изисквания и нужди. В конфигуратора на Audi можете да конфигурирате Вашето мечтано Audi и скоро да го наречете свое. Въз основа на избраното оборудване ще Ви бъдат показани подобни автомобили на склад. Можете също така да организирате лично пробно шофиране. По време на процеса ще получите и обширна информация относно финансирането. Заедно ще намерим индивидуално решение за Вашите нужди.