Audi Logo
 
 
Audi S7 Sportback Heckansicht

Елегантен и динамичен

Audi S7 Sportback² впечатлява с външни и вътрешни качества. Предната решетка Audi Singleframe с нова структура и оформеният по нов начин заден дифузор подчертават неговия динамичен характер.

 

S7 Sportback в цифри

Мощност

253

кВт (344 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

5.1

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

 

Спортен по рождение

Стандартното S-спортно окачване с адаптивно управление на амортисьорите снижава S7 Sportback в сравнение с базовия модел. Допълнителни специфични за S-модела елементи подчертават неговата динамика.

Мощно и динамично – задвижването

Двигателят 3.0 V6 TDI с 253 кВт (344 к.с.) и въртящ момент от 700 нютонметра ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди. Стандартната система за задвижване на четирите колела quattro пренася мощността към пътя. Предлаганият като опция спортен диференциал3 на задния мост допълнително подобрява поведението на автомобила в завоите.

Висококачествен и естетичен

В интериора на Audi S7 Sportback Вие бивате подобаващо посрещнати от серийните осветени прагове с алуминиеви вложки и надпис S. Вие държита здраво контрола върху автомобила с помощта на серийния спортен кожен мултифункционален волан с планки за ръчна смяна на предавките в алуминиева оптика и S-емблема. Като опция въпросният волан се предлага с функция за подгряване и скосена долна част за по-удобно качване в автомобила.

Естетиката среща атлетизма

Audi S7 Sportback competition edition3 подчертава спортния характер на автомобила с висококачествено оборудване. Акцентите включват алуминиеви колела от асортимента на Audi Sport, боядисан в черно покрив, тонирани фарове и елементи отпред и отзад в тъмен Liquid хром. Интериорът впечатлява с елементи като например акценти в червено и кожен спортен волан в изпълнение Alcantara5.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi A7 Sportback9.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi14,15 в раздел \"Теми\"15,3 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant10. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi A7 Sportback

Комбиниран разход на гориво: 5,6-9,6 л/100 км

Данните за разход на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.