Audi Logo
 
 
Audi A7 Sportback Heckansicht seitlich

Впечатляващо разнообразие

Audi A7 Sportback е динамичен универсален талант за бизнеса и за свободното време. Елегантвият Coupé-дизайн впечатлява със спортни акценти като предната решетка Audi Singleframe с нова структура.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A7 Sportback в интерактивния 3D-изглед.

Емблема с четири пръстена. И една ясна линия

Audi A7 Sportback умело съчетава спортен дух и елегантност. И всичко това е акцентирано посредством технологията за задвижване на четирите колела quattro.

Спортно изживяване при шофиране

Благодарение на опционалното окачване, включващо адаптивно управление на амортисьорите2, Audi A7 Sportback съчетава представянето на спортен автомобил с фините маниери на луксозна лимузина. Със спортен стил на шофиране, опционалното задвижване на четирите колела quattro със спортен диференциал4 осигурява динамика, изключително прецизно управление и превъзходна стабилност на върху почти всяка повърхност.

Асистирано паркиране. Лесно паркиране

Удобно паркиране на успоредни и напречни паркоместа. Напред или назад. Както и излизане от местата за успоредно паркиране. Вашето Audi A7 Sportback се грижи за управлението, ускоряването, спирането и изключването на двигателя. С асистент за паркиране plus5,2 чрез продължително натискане на бутона >>P в автомобила. С дистанционния асистент за паркиране plus5,2 процесът на паркиране може да се контролира и дистанционно чрез постоянно натискане на бутона на смартфона в приложението myAudi6,7. И при двете системи за паркиране трябва изцяло да наблюдавате целия процес на паркиране.

Отпускаща атмосфера

Интериорът очарова с прецизна обработка и висококачествени материали. Панорамният стъклен покрив2 осигурява ярка и приятна атмосфера. Когато е затворена, щората предлага идеална защита от светлина и минимално нагряване на интериора.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi7,16 в раздел \"Теми\"7,2 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant13. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Още по-неповторим. С Audi exclusive14

Превърнете Вашето Audi A7 Sportback performance1 във вдъхновяващ уникат, също толкова неповторим, колкото и Вас самите – с Аudi exclusive4. С цветни шевове за седалките и RS стелките, различни цветове кожени тапицерии и индивидуално лаково покритие от широка гама от цветове. Точно както Вие пожелаете.

 

Audi S7 Sportback

Комбиниран разход на гориво1: 7,1-7,8 l/100 k

Данните за разход на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.