Audi Logo
 
 
Audi S6 Limousine Frontansicht rechts

Мощност и елегантност

Мощният Audi S6 Limousine² дава визуален израз на спортния си характер благодарение на новите дизайнерски акценти в предната и задната част на автомобила. Предната решетка Audi Singleframe с новата си структура е особено динамична.

 

S6 Limousine в цифри

Мощност

253

кВт (344 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

5.0

Сек.

Максимален въртящ момент

700

Нм

 

Впечатляваща мощност

Мощността на Audi S6 Limousine² идва от трилитров V6 TDI-двигател. Благодарение на мощността от 253 кВт и максималния въртящ момент от 700 Нм Вие получавате време за ускорение от 0 до 100 км/ч от едва 5,0 секунди.

Изразителен дизайн – екстериорът

Множество впечатляващи S елементи допълнително изострят спортния характер на Audi S6 Limousinе2.

Спортен и дигитален – интериорът

Стандартните спортни седалки отпред ви предлагат сигурно задържане благодарение на подчертаните странични опори на седалката. Като опция можете също да изберете спортни седалки plus, предни3, в кожа Valcona с диамантено капитониране3. Вие управлявате Audi virtual cockpit plus3, напълно дигитален инструментален панел с 12,3-инчов Full HD екран, с помощта на мултифункционалния волан.

Всеки акцент е заявка

Audi S6 Limousine2 competition edition3 е специален модел, който подчертава спортния характер на автомобила с висококачествено оборудване. Акцентите включват алуминиеви колела от гамата Audi Sport, боядисан в черно покрив, тонирани фарове и елементи отпред и отзад в тъмен хром Liquid. Интериорът впечатлява с червени акценти и кожен спортен волан в изпълнение Alcantara4.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi14,13 в раздел \"Теми\"14,3 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant9. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi S6 Avant

Комбиниран разход на гориво1: 7,2-7,8 l/100 k

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.