Audi Logo

A6

Затвори филтър

Цена

50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

5 Автомобили

A6 Avant

от 122 236,00 лв.

A6 Avant
Консумация на гориво, комбинирана:
5,6-8,4 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
146-191 g/km

A6 Limousine

от 110 215,00 лв.

A6 Limousine
Консумация на гориво, комбинирана:
5,3-8,2 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
139-185 g/km

A6 allroad quattro

от 147 620,00 лв.

A6 allroad quattro
Консумация на гориво, комбинирана:
6,7-8,5 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
176-193 g/km

S6 Limousine

от 162 175,00 лв.

S6 Limousine
Консумация на гориво, комбинирана:
7 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
183 g/km

S6 Avant

от 167 347,00 лв.

S6 Avant
Консумация на гориво, комбинирана:
7,2 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
187 g/km

Ъпгрейд за Business-Class: моделите Audi A6

Комфорт, технология и дизайн, които просто работят. С моделите на Audi A6 не е нужно да се притеснявате за нищо, защото с ултрамодерните бизнес модели всичко работи гладко от самото начало. Моделите A6 са напълно свързани в мрежа, имат висококачествено оборудване като стандарт и винаги са една крачка пред конкуренцията.

Технологични акценти

Със своето богато разнообразие от модерни асистиращи системи и комфортни функции, моделите на Audi A6 показват пътя към бъдещето.

MMI touch response-система

Със системата MMI touch response на Audi A6 можете да управлявате автомобила си толкова интуитивно, колкото Вашия смартфон. Двата 10,1-инчов и 8,6-инчов сензорен дисплей работят както с тактилна обратна връзка, така и с акустични сигнали за лесна работа. Благодарение на малки детайли като леко обърнатия към водача дисплей и интуитивна навигация в менюто, всяко въвеждане работи безпроблемно. Като алтернатива можете да използвате цялостната система за гласово управление, която можете да използвате, за да търсите най-близката бензиностанция и да пишете съобщения до Вашите контакти.

Свързаност

Създайте свой собствен WiFi Hotspot, слушайте любимата си музика чрез Bluetooth и безпроблемно поддържайте системите актуални чрез LTE: Свързването не е нещо ново в Audi A6, то е нещо естествено. Това важи и за приложението myAudi, което можете да използвате например за да заключвате и отключвате Вашето Audi A6 дистанционно или да подгрявате предварително салона през зимата. С интерфейса за смартфон на Audi пренасяте избрани приложения за смартфон директно на екрана на Вашето Audi

Асистиращи системи

От адаптивния асистент за шофиране (вкл. асистент за скорост, за задръстване и за поддържане на лентата) до основните системи за безопасност Audi pre sense и опционалния асистент за кръстовища: асистиращите системи от Audi не само правят пътуването Ви по-безопасно, но и по-удобно. Това става възможно благодарение на до 24 различни сензора, инсталирани в Audi A6.

Технологията Mild-Hybrid

Моделната серия Audi A6 е електрифицирана стандартно с мека хибридна технология (MHEV). При спиране се възстановява до 12 кВт енергия, което позволява на автомобила да работи по-ефективно. За Вас това означава спестяване на до 0,7 литра гориво на 100 километра.

Точното A6 за Вас

Audi A6 се предлага в 8 различни моделни варианта. Докато основната технология и дизайнерският език на серията Audi A6 остават последователни, моделите се различават по вариант на каросерията, задвижване, динамика при шофиране, пространство и дизайнерски детайли. За да улесните решението си, по-долу ще намерите кратко представяне на всеки модел:

Audi A6 Limousine

Спортният дух се среща със стила: В Audi A6 седан ще намерите универсален вариант за всеки повод. Благодарение на прогресивното кормилно управление и предлаганото като опция динамично управление на всички колела, седанът е по-маневрен от всякога и следователно е добре въоръжен за градския трафик. С ускорение от 0 до 100 км/ч само за 5,5 сек и 286 к.с./210 кВт (Audi A6 50 TDI седан), безкрайното удоволствие от шофирането е гарантирано.

Седанът A6 също впечатлява с непреходната си елегантност. Отвън впечатляващите линии и балансираните пропорции гарантират впечатляващия дизайн, който е познат при Audi A6 от осем поколения. Различните дизайнерски елементи преливат един в друг в пилотската кабина. Дисплеите и декоративните бленди са плавно свързани и допълват хармоничния стил. Атмосферата може да бъде индивидуализирана в целия интериор с помощта на различни опционални дизайнерски елементи.

Audi A6 Avant

Красивите комбита се наричат ​​Avant. Но Audi A6 Avant не спира само до дизайна от луксозния клас, той предлага и много пространство за комфорт. Това включва стандартното топ оборудване, както и множество детайли. В кокпита водачът разполага с достатъчно пространство за главата, лактите и краката, а обемът на багажното отделение от 565 литра (1680 литра със сгънати задни седалки) е свидетелство за неговата пригодност за всекидневна употреба. Особено практично решение: задната седалка може да се сгъне на три части.

Шофирането на дълги разстояния е особено удоволствие в Audi A6 Avant. Това се дължи не само на ниското ниво на шум в интериора, но и на изключителната аеродинамика на комбито. Предлага се и опционалният голям панорамен стъклен покрив, който извежда шофирането по красиви пътища на ново ниво. Пакетът Air Quality с два различни аромата и йонизатор се препоръчва, за да се гарантира, че комфортът няма да бъде намален по никакъв начин при дълги пътувания.

Audi A6 Limousine TFSI e

Audi A6 Limousine TFSI e е plug-in хибридната версия на класическия A6 Limousine. Той също така впечатлява със своята динамика и дизайн от луксозния клас, но е и особено ефективен поради комбинацията от TFSI двигател (бензин) с електрически мотор. Разходът на гориво (комбиниран) е едва 1,0-1,4 л/100 км, а CO2 емисиите (комбинирани) са 23-34 г/км. Това не само Ви спестява разходи за гориво, но като бизнес клиент можете също да поискате данъчни облекчения на дадени пазари. Електрическият пробег (комбиниран) от 62 до 73 км е идеален за следване на скоростта на потока в градския трафик, където можете да изминавате цели маршрути изцяло на ток*.

*Данните за мощността а се отнасят за A6 Limousine 50 TFSI e quattro S tronic. В зависимост от избрания двигател те могат да се различават леко.

Audi A6 Avant TFSI e

Електрифицираният вариант на Audi A6 Avant демонстрира какво могат да направят plug-in хибридите за комбитата от луксозния клас: ефективно задвижване с разход на гориво (комбиниран) от 1,0-1,4 л/100 км. Чисто електрически пробег (комбиниран) от 62-68 км. И CO2 емисии (комбинирани) от само 27-34 г/км. И, разбира се, Audi A6 Avant TFSI e не прави компромиси във всичко това: вътрешното пространство за водача и пътниците остава щедро, както обикновено, а комфортът е на традиционното високо ниво. Спортният дух на комбито е още по-изразен благодарение на електрическия мотор и ускорението от 0 до 100 км/ч за 5,6 сек. Това превръща всяко пътуване в преживяване.*

*Данните за мощността се отнасят за A6 Avant 50 TFSI e quattro S tronic. В зависимост от избрания двигател те могат да се различават леко.

Audi A6 allroad quattro

Готов за всякакви приключения: A6 allroad quattro съчетава комфорта и щедрото пространство на Avant със система за постоянно задвижване на четирите колела, голям просвет и солидни характеристики за проходимост. Външно Audi A6 allroad quattro е ясно разпознаваем като allroad със своите странични въздухозаборници, стандартни релси на покрива и вертикални лайстни на решетката, но сърцевината на модела се крие в изживяването при шофиране. Технологията quattro например разпределя въртящия момент към предния и задния мост в зависимост от ситуацията, докато стандартното въздушно окачване с адаптивни амортисьори автоматично регулира нивото на автомобила. Това превръща Audi A6 allroad quattro в идеалното превозно средство за всеки път - или дори за местата отвъд пределите на утъпканите пътища.

Audi S6 Limousine

Още по-мощен, още по-динамичен, още по-впечатляващ: Audi S6 Limousine съчетава лукс със спортен дух, както е характерно за S моделите. Не става въпрос само за чиста скорост, но и за безпогрешна динамика и удоволствие от шофирането заедно с тези върхови показатели. Благодарение на мощността 253 кВт (344 к.с.), S6 Limousine достига максимална скорост от 250 км/ч (ограничена по електронен път) и ускорява до 100 км/ч само за 5 сек. Вграденият звуков генератор придава на V6 дизеловият двигател богатия външен звук на V8 бензинов двигател. Но без отзивчивото шофиране и динамичното управление, които правят възможни вълнуващото завиване и плавните пътувания на дълги разстояния, S6 Limousine не би могъл да се нарече S.

Audi S6 Avant

Никога досега Avant не е бил толкова спортен и удобен в същото време: Като истински S модел, S6 Avant има всички удобства на колегите си в A моделите, но все още поставя еталон с мощните 253 kW (344 k .с.) и максимална скорост от 250 км/ч км/ч (ограничена) и ускорение 0-100 км/ч за 5,1 сек дори повече. Както при Audi S6 седан, можете да очаквате с нетърпение вълнуващ звук на двигателя, който напомня на V8 бензинов двигател с това най-добро представяне.

Спортният дух на Audi S6 Avant може да се види и отвън: впечатляващите ръбове на покрива, предният спойлер, 20-инчовите джанти и спирачните апарати, боядисани по избор в червено, оставят впечатление не само на ценителите. Типичният S дизайн продължава и вътре: Тук ще намерите стандартни спортни седалки в алкантара/кожа, които ви канят на следващото пътуване.

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant вече повече от две десетилетия доказва, че най-доброто представяне и комбито не са взаимно изключващи се. Типично за серията RS („Rally Sport“), настоящото поколение на високопроизводителното комби също е изцяло посветено на удоволствието от шофирането. Двигателят, шасито и трансмисията са фино настроени до най-малкия детайл. Фактът, че спортният Avant не прави компромиси, е особено забележим при максимална скорост: дори при над 200 км/ч моделът RS е стабилен на земята и остава пъргав както винаги.

Сегашното поколение също има изпълнение на суфикса. Ето как ще познаете най-мощните модели на Audi: с 630 к.с. вместо 600 к.с. и 850 Nm въртящ момент вместо 800 Nm, изпълнението на RS 6 Avant завършва спринта от място до 100 km/h за бързите 3,6 s.

Изпълнението на RS 6 Avant също прави спортно изявление отвън. С много по-впечатляващи линии в сравнение с други модели A6 и ясни дизайнерски изявления, представянето на RS 6 Avant привлича вниманието към себе си. Това започва с каросерията, която е с 8 сантиметра по-широка, простира се върху дефинираните предни и задни спойлери и завършва с облицовките на ауспуха, които са с 33% по-големи, отколкото при предшественика. Накратко: модел, от който никога няма да се наситите.

A6 модели на бъдещето: e-tron concept

Бъдещето е електрическо: Това важи и за моделите A6. С двата почти серийни концептуални автомобила Audi A6 e-tron concept и A6 Avant e-tron concept Ви каним да надникнете в бъдещето.

И двата модела са базирани на най-новата технологична платформа Premium Platform Electric (PPE), която е специално проектирана за автомобили от висок клас с изцяло електрическо задвижване. Освен всичко друго, това позволява бързо зареждане (300 км за 10 минути), дълги електрически пробези (700 км) и чисто нова електронна архитектура. В същото време и двата модела естествено остават верни на корените на A6. С други думи: максимален комфорт. Безкомпромисно представяне. Гарантирано удоволствие от шофирането.