Audi Logo
 
 
 Audi A5 Coupe Frontansicht

Елегантен спортист

Естетичен дизайн и повсеместна свързаност – Audi A5 Coupé.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и изживейте Audi A5 Coupé в интерактивния 3D изглед.

Красива гледка – хубавите моменти от живота

Широките въздухозаборници и хромираната облицовка придават на предницата на Audi A5 Coupé спортна острота. Широчината на задната част е подчертана от напречната лайстна в изпълнение матово сребрист алуминиев в областта на дифузора и трапецовидните ауспухови накрайници.

Задвижване

Под външността на елегантния модел с три врати Ви очакват модерни технологии и мощни двигатели.

Компромиси? Не са необходими

Хоризонтално проектираните елементи в интериора на Audi A5 Coupé му придават приятно усещане за простор, което е допълнително подчертано от високото качество на материалите и модерната Audi технология на инфо-развлекателната система.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music8 Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music8. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Изображението е на Audi A5 Sportback2.

Audi exclusive

Направете Вашето Audi A5 Coupé вдъхновяващ уникат, също толкова неповторим, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive6. С подбрани декоративни апликации, различни цветове кожени тапицерии и богат асортимент от индивидуални лакови покрития. Точно както Вие пожелаете.

Заповядайте на борда и се потопете в един виртуален свят.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е на Audi e-tron7.

Audi A5 Sportback

Комбиниран разход на гориво1: 4,7-8,5 л/100 км

Данните за разхода на гориво, разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраната комбинация гуми/колела.