Audi Logo

A5

Затвори филтър

Цена

25000
50000
75000
100000
125000
150000
175000
200000
225000
250000
250000

CO₂

160
240
320
320

3 Автомобили

RS 5 Coupé

от 185.437,00 €

RS 5 Coupé
CO₂ емисии комбинирани:
0 g/km

RS 5 Sportback

от 185.437,00 €

RS 5 Sportback
CO₂ емисии комбинирани:
0 g/km

A5 Sportback

от 93.281,00 €

A5 Sportback
Консумация на гориво, комбинирана:
4,7-7,4 l/100 km
CO₂ емисии комбинирани:
0-168 g/km