Audi Logo
 
 
Audi A5 Coupé

Елегантен спортист

Естетичен дизайн и повсеместна свързаност – Audi A5 Coupé.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A5 Sportback в интерактивния 3D изглед.

Дизайн, който очарова - както в покой, така и докато шофирате

Широките въздухозаборници и хромираните елементи придават острота на предницата на този спортен автомобил с пет врати. Отстрани акцентираните в средата си прагове подчертават спортния дух, опционалните 20-цолови колела от алуминиева сплав се подчертават от издутите калници. Хоризонталната лайстна в матов сребрист алуминий на дифузора и трапецовидните ауспухови накрайници подчертават широчината на задната част. Освен това Audi A5 Sportback може да бъде персонализиран с допълнителното оборудване Advanced и S line.

Още по-динамичен: competition edition plus

Подчертава спортния характер на Audi A5 Sportback: competition edition plus. С впечатляващи дизайнерски елементи в черно и черния плюс и стилизиращия пакет S line. Пакетът за амбиентно осветление плюс и базовият LED с проекция на лого осигуряват атмосферен дизайн на осветлението.

Мощност и динамика

Допринасящи за динамиката на пътя технологии като например динамичното кормилно управление в комбинация с мощните двигатели осигуряват впечатляващо изживяване при шофиране.

Компромиси? Не са необходими

Благодарение на големия интериор, Audi A5 Sportback предлага пространство за свободното време и семейството в багажното отделение и отзад. Визуално усещането за простор е подчертано от хоризонтално проектираните елементи в интериора, изчистената централна конзола, панелите в панелите на вратите в лъскаво черно и високото качество на материалите. Опционалният избор на интериорен дизайн и линията на допълнително оборудване S line ви предлагат допълнителни възможности за персонализиране. Модерната информационно-развлекателна система и опционалният пакет за амбиентно осветление плюс придават на интериора на Audi A5 Sportback неговата прогресивна елегантност.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music6 Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music6. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Изоражението е на Audi A5 Sportback.

 

Заповядайте на борда и се потопете в един виртуален свят.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е на Audi e-tron9.

 

Audi A5 Coupé

Комбиниран разход на гориво1: 4,6-8,5 л/100 км

Данните за разхода на гориво, разхода на електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от избраната комбинация гуми/колела.