Audi Logo
 
Audi A4 Limousine

Спортен дизайн, добра функционалност

Audi A4 Avant поставя мащабите в своя клас: за спортен дух, качество, дигитализация и гъвкавост.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi A4 Avant в интерактивния 3D-изглед.

Често търсени и популярни конфигурации

Basis

A4 Avant 40 TDI quattro

  • Пакет асистиращи системи \Паркиране\
  • Business пакет
  • Подготовка за теглич

S4

S4 Avant TDI

  • Privacy стъкла
  • Оптичен пакет Черно
  • Амбиентно осветление

С акцент върху спортния дух - екстериорът

Предната част на Audi A4 Avant впечатлява с широката решетка Singleframe и подчертаните въздухозаборници, докато задната част се откроява с изявен дифузорен елемент с интегрирани трапецовидни накрайници на изпускателната уредба.

Още по-динамичен: competition edition plus

Подчертава спортния характер на Audi A4 Avant: пакетът competition edition plus. С характерните си дизайнерски елементи в черно, както и с оптични пакети Черно plus и S line. За подобаващ светлинен дизайн се грижи пакет амбиентно осветление plus в комбинация с прагове с LED светлини и прожектиране на фирменото лого.

Задвижване за всеки вкус

Механична трансмисия, седемстепенна трансмисия с двоен съденителS tronic или осемстепенен автоматик tiptronic, предно предаване или задвижване на четирите колела quattro – за всеки двигател ние сме се погрижили да предложим подходящото силово предаване. Някои от двигателите разполагат с технология Mild-Hybrid, която спомага за намаляването на разхода на гориво посредством рекуперация на енергия.

Просторен, висококачествен, индивидуален

В интериора на Audi A4 Avant широчината на автомобила се подчертава от преминаващите по цялата ширина на таблото вентилационни отвори, а хромираната лайстна отгоре поставя допълнителен акцент. Предлаганите като опция предни Спортни plus със S-емблема и кръстосани шевове Ви осигуряват оптимална странична опора в завои.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music7 Built-in

Насладете се на върховно музикално изживяване в колата си с Apple Music7. Стриймвайте над 90 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно през системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители, пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Забележка: Изображението е на Audi A4 Limousine3.

Решения по мярка

С допълнително оборудване от Audi Оригинални аксесоари9 можете да направите ежедневието в Audi S4 Avant още по-лесно, например с детска седалка Dualfix i-Size за малки пасажери от новородени до височина 105 см. Тъй като седалката може да се завърта на 360 градуса, децата могат да влизат и излизат удобно и седалката може да се използва гъвкаво и да бъде обърната напред или назад.

 

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi S4 Avant във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive5. С подбран избор от декори, различни цветове кожа и индивидуални лакови покрития от богат асортимент. Точно по начина, по който Вие пожелаете.

Потопете се в един нов дигитален свят, докато пътувате.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е от Audi e-tron11.

 
 

Audi A4 Limousine

Комбиниран разход на гориво1: 4,6-8,5 л/100 км

Данните за разхода на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в зависимост от използваната комбинация от гуми/колела.