Audi Logo
 
 
Audi A4 Limousine

Неподправен спортен дух

Благодарение на прогресивния дизайн с прецизно изострена стилистика на предната част характерна задна част, спортният характер на Audi A4 Limousine се забелязва повече от всякога.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте A4 Limousine в интерактивния 3D изглед.

Често търсени и популярни конфигурации

Basis

A4 Limousine 30 TDI

  • Business пакет
  • Парктроник plus
  • Privacy стъкла

S line екстериор

A4 Limousine 40 TDI S line quattro

  • S line S-спортни седалки с тапицерия кожа Feinnappa
  • Audi Matrix LED-фарове
  • S line интериор

S4

S4 Limousine TDI

  • S-спортни седалки с кожена тапицерия Feinnappa отпред
  • Bang & Olufsen Sound System с 3D звук
  • Business пакет
 

Индивидуална визия

Audi A4 Limousine символизира спортен дух, емоции и престиж. Чрез фокусиране върху динамичните quattro елементи и благодарение на хармоничните пропорции, тези качества са видими от всички страни. Благодарение на елегантните декоративни тасове и впечатляващите странични прагове, колелата са особено забележими, когато се гледат отстрани.

Просторен и висококачествен – интериорът

В интериора широчината на автомобила се подчертава от простиращата се по цялата ширина на таблото линия на вентилационните отвори, а хромираната декоративна лента отгоре поставя допълнителен акцент.

Стриймвайте любимата си музика с Apple Music5 Built-in

Насладете се на върховното музикално изживяване в автомобила си с Apple Music5. Стриймвайте над 100 милиона песни безпроблемно и без реклами - директно от системата MMI на Вашия автомобил. Намерете любимите си песни и открийте още повече музика, която ще харесате. Изберете от три международни радиостанции на живо, водени от известни изпълнители и пускащи актуални хитове, класика и кънтри музика. Освен това имате достъп до Вашата лична музикална библиотека и можете да търсите изпълнители, заглавия, албуми и плейлисти.

Армия от асистенти на заден план

Когато шофирате Вашето Audi A4 Sedan, оставете се да бъдете подкрепени от опционалните асистиращи системи за водача7, като например пакета асистиращи системи city. Той съчетава системи за градско движение, включително паркинг асистент plus7 и камерата за заден ход7.

Audi exclusive

Превърнете Вашето Audi А4 Limousine във вдъхновяващ уникат, точно толкова единствен по рода си, колкото сте и Вие самите – с помощта на Audi exclusive8. С подбран избор от декори, различни цветове кожа и индивидуални лакови покрития от богат асортимент. Точно по начина, по който Вие пожелаете.

Решения по мярка

Audi Оригинални аксесаори10 Ви предлагат множество опции за обогатяване на Вашето Audi A4 в няколко аспекта. Възползвайте се от индивидуални решения, които впечатляват със своя вдъхновяващ дизайн и висока функционалност.

Забележка: Изображението е от Audi A4 Avant9.

 

Потопете се в един нов дигитален свят, докато пътувате.

Седнете отзад, сложете VR очилата и се насладете на невероятно изживяване. Защото Audi пренася забавленията за виртуална реалност от holoride7 във Вашия автомобил. Тази иновативна технология свързва движенията при шофиране с виртуални светове. Когато Вашият автомобил Audi завива, Вие усещате това от задната седалка. Но промяната на посоката може да се възприеме и визуално, например чрез триизмерно показан в очилата космически кораб.

 

Functions on Demand

Functions on Demand е предложение от Audi, което Ви дава повече гъвкавост при избора на оборудване. Многобройни функции могат да бъдат допълнително активирани по всяко време. Благодарение на приложението myAudi App изборът от функции може да бъде прегледан бързо и интуитивно.

Забележка: изображението е от Audi e-tron11.

 

Audi A4 Avant

Комбиниран разход на гориво1: 4,8-8,5 л/100 км

Данните за разхода на гориво или електроенергия и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.