Audi Logo

Audi Оригинални детски столчета и седалки за кола

За родителите безопасността на задните места е важен атрибут .

За родителите безопасността е най-важният атрибут на задните места. Във Вашето Audi може да се облегнете удобно не само Вие, но и Вашите деца. С детските столчета и седалки от Audi Оригинални аксесоари, които не само са изцяло проектирани за автомобила, но и отговарят на ергономичните изисквания. Това дава сигурност и комфорт, както и усмивка от най-важните пътници.

С нашите столчета за кола малките пътници тръгват на приключение, а Вие се чувствате спокойни.

 

Преглед на Audi Оригинални детски столчета:

 
Audi Original Kindersitz-Unterlage

Audi Оригинална подложка за детски столчета

Предпазва седалките от замърсяване и евентуални отпечатъци. С два джоба. Подходящи за всички детски столчета на Audi, както и при тези с ISOFIX­ система.

Каталожен номер: 4L0019819

Audi Original Babyspiegel am Rücksitz

Audi детско столче Kidfix XP

Детското столче Kidfix XP е подходящо за деца от 15 до 36 кг., съответно на възраст от около 3,5 до 12 години. Седалката и облегалката могат да се разделят, като облегалката може да се отстрани и позволява само седалката при деца с тегло над 22 кг. Закрепването става посредством 3-точковия колан и ISOFIX системата в автомобила или само посредством 3-точковия колан. Детската седалка Kidfix XP отговаря на наредбата ECE R44/04.

 

Може би Ви интересува още:

Играчки и моделни миниатюри

С умалените Audi модели и Вашите малки наследници могат да се потопят в света на Audi - от моделни колички до коли за бутане с крачета и плюшени играчки.

Blick in das Cockpit eines Audi Q2

Постелки

Независимо дали всесезонни стелки или текстилни стелки - с Audi Оригинални постелки подът на Вашия автомобил е перфектно предпазен.

Ein Hund sitzt in einem blauen Audi Kofferraum mit Hundegitter

Аксесоари за кучета

Най-добрият приятел на човека няма четири колела, а четири лапи. Ние разполагаме с подходящи аксесоари за пътуването на Вашия четириног приятел.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.