Audi Logo

Инспекция. За всички модели Audi над 4 години.

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция. Обемът на проверките зависи от годината на производство на автомобила и неговия пробег, като може да достигне до 50 отделни точки.

Инспекцията е сред пакетните предложения на програмата Сервиз 4+ и Ви дава възможност да удължите срока на действие на Вашата гаранция за мобилност. Защото Вашата мобилност е наша цел - при повреда в България или в чужбина1. Гаранцията за мобилност се подновява при всяка инспекция, направена от оторизиран сервиз на марката Audi, когато в пълен обем са изпълнени предписаните дейности.

Какво представляват допълнителните сервизни дейности и кога са необходими те?

Под допълнителни дейности в рамките на инспекцията се разбира смяната на износващи се части, която трябва да се извършва в рамките на определен времеви интервал - по предписание на производителя. Към това спада например смяната на филтри или запалителни свещи. Интервалите за смяна са например 2, 4 и 6 години или съответно 30 000, 60 000 или 90 000 км в зависимост от модела на автомобила.

В зависимост от модела и указанията за експлоатация, може да е необходимо например по време на Вашето посещение в сервиза да се смени въздушния филтър в случай, когато автомобилът се движи предимно в запрашена среда. Това важи и за горивния филтър: Ако зареждате дизелово гориво с ниско качество, филтърът трябва да се смени по-рано от предписания интервал.

Възможни други допълнителни дейности в рамките на инспекцията:

  • смяна на спирачна течност
  • смяна на маслото на скоростна кутия
  • смяна на маслото на съединителя при задвижване на четирите колела
  • почистване, смазване на водачите на люка на покрива
  • настройване на LED или Xenon фарове
  • смяна на ангренажен ремък

В рамките на инспекцията според указанията на производителя, Вашето Audi ще бъде проверено щателно от нашите сервизни специалисти. За да се намали рискът от възможни повреди или дефекти е препоръчително да бъдат извършени необходимите допълнителни сервизни дейности. За да се радвате и в бъдеще на Вашето Audi.

За повече информация и конкретна оферта за инспекция с вкл. смяна на моторно масло се обърнете към най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi.2

 

Още пакети по програмата Сервиз 4+

Ansicht von Audi Bremsscheiben

Дискове и накладки

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, както и професионално обучените служители на сервиза.

Ангренажен ремък

По време на експлоатационния им живот Оригиналните зъбни ремъци на Audi изминават внушителни километри в двигателя. Затова е нужна съответната намеса на оторизиран сервиз, който да гарантира за качествения им и професионален монтаж.

Audi Сервиз 4+

Амортисьори

В днешно време амортисьорите се доказаха като важен компонент на шасито. За много водачи те са незабележими, но за безопасното и комфортно пътуване са задължителни.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

1 С гаранцията за мобилност Вие се чувствате сигурни на пътя, а ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Списък на страните, на чиято територия е валидна гаранцията за мобилност, ще намерите във Вашия Audi сервиз.

2 Цената на годишната инспекция зависи от пробега и възрастта на Вашия автомобил. Пакетното предложение Инспекция със смяна на моторно масло включва смяна на моторно масло (попитайте за наличните възможности за марка), маслен филтър, пробка, въздушен филтър, горивен филтър, поленов филтър и спирачна течност, както и трудът за тяхната подмяна. Влагат се Audi Оригинални части®.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.