Audi Logo

Съединител. За всички модели Audi над 4 години.

Съединителят на автомобила е един от най-често използваните механични компоненти, които изискват регулярна подмяна. Вие използвате съединителя всеки път, когато се налага да потеглите или да превключите предавка, без това да доведе до придърпване или прекомерно натоварване на двигателя. Отпускането на педала на съединителя създава триене. Генерираната сила води до свързване с маховика на двигателя, който предава въртящия момент към колелата.

За повече информация и конкретна оферта за смяна на съединител се обърнете към най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi.1

 

Още пакети по програмата Сервиз 4+

Инспекция

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си, производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция.

Дискове и накладки

Наред с накладките, спирачните дискове са сред най-склонните към износване части на спирачната система. Тя функционира оптимално благодарение на Оригиналните части на Audi, които пасват перфектно, както и професионално обучените служители на сервиза.

Audi Сервиз 4+

Амортисьори

В днешно време амортисьорите се доказаха като важен компонент на шасито. За много водачи те са незабележими, но за безопасното и комфортно пътуване са задължителни.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

1 Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.