Audi Logo

Запалителни свещи. За всички модели Audi над 4 години.

Подгряващите свещи на Audi Оригинални резервни части гарантират висока експлоатационна безопасност и отличен комфорт. Те се налагат убедително чрез специалната адаптация към двигателите на Audi, дългият им експлоатационен живот и гарантирането на комфорт и плавен ход веднага след стартиране на двигателя. Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.

Трябва да знаете това:

  • Подгряващата свещ се намира близо до впръскващата дюза, която впръсква горивото в горивната камера, и навлиза 3 до 8 мм в горивната камера.
  • При дизелови двигатели с нейна помощ се осъществява студения старт: Тя подгрява гориво-въздушната смес, която се изгаря в горивната камера.
  • След стартиране продължава да бъде захранвана с енергия до 3 минути, за да гарантира по-добри условия на запалване по време на загряването на двигателя.
  • Максималната температура до 1100 °C на върха може да се достигне от електронно управляваните подгряващи свещи в рамките на една до две секунди.
  • Саморегулиращите подгряващи свещи се нуждаят от време за подгряване.
  • Ако дадена свещ е дефектна, работата на останалите не се влошава, тъй като са свързани паралелно, но въпреки това трябва да се смени възможно най-бързо, за да се избегне влошаване на студения старт.

За повече информация и конкретна оферта за смяна на запалителни свещи се обърнете към най-близкия да Вас оторизиран сервиз на Audi.1

 

Още пакети по програмата Сервиз 4+

Инспекция

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си, производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция.

Акумулатор

Оригиналният акумулатор на Audi предоставя точно толкова енергия, колкото е необходима на Вашето Audi - за сигурен старт, дори при много ниски температури. За щадящи околната среда функции, като например системата Старт-Стоп.

Съединител

Съединителят на автомобла е един от най-често използваните механични компоненти, които изискват регулярна подмяна.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

1 Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.