Audi Logo

Програма Сервиз 4+. Изгодни сервизни пакети за всички модели Audi на възраст над 4 години.

Лоялността и доверието се градят с течение на дългогодишно сътрудничество. Вашето удовлетворение е онова, което ни мотивира да работим непрекъснато, за да подобрим обслужването си и да оправдаем Вашите очаквания. Затова Ви предлагаме нашите сервизни пакети, които са специално предназначени за модели Audi над 4 години и Ви предлагат изгодно ценово предимство за извършения ремонт и вложените части.

Ние възнаграждаваме Вашето посещение при нас, затова не правете компромиси, когато става въпрос за Вашето Audi и удоволствието от шофиране. Защото е важно да може да разчитате на автомобила си, докато сте на път. Ние знаем това. Благодарение на експертните познания на нашите сервизни специалисти, качествените материали и специализирани инструменти ежедневно се грижим за изграждане на доверие между Вас и Вашето Audi. Убедете се сами!

Audi Motoröl nachfüllen im Rahmen der Inspektion
Audi Motoröl nachfüllen im Rahmen der Inspektion

Инспекция

Дискове и накладки

Audi Сервиз 4+
Audi Сервиз 4+

Амортисьори

Ангренажен ремък

Audi Filter Service mit Original Audi Ersatzteilen
Audi Filter Service mit Original Audi Ersatzteilen

Запалителни свещи

Акумулатор

Audi Mechaniker bei der Fahrzeuginspektion
Audi Mechaniker bei der Fahrzeuginspektion

Съединител

 

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.