Audi Logo

Чистачки. За всички модели Audi над 4 години.

Audi Оригинални чистачки са много по-сложни отколкото човек би очаквал. Висококачествените синтетични 3-компонентни пера и профилният ръб придават висок експлоатационен живот, грижат се за отлично качество на почистване и освен това разполагат с красив дизайн. Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.

Работата е ясна - Предимствата на Audi Оригинални чистачки накратко.

  • Висококачествените синтетични 3-компонентни пера и профилният ръб осигуряват висок експлоатационен живот.
  • Равномерното разпределение на усилието на всяка точка на стъклото гарантира отлично качество на почистване.
  • Гладкото покритие допринася за слабо износване и по-тиха работа.
  • Ниската площ на съпротивление намалява шума от вятъра.
  • Спойлерът предоставя и при висока скорост качествено почистване без промяна.
  • Интегрираният спойлер и намалената височина без шарнир и рамка допринасят за атрактивен дизайн.

Всичко за интервалите за смяна. Препоръчително е да сменяте чистачките на редовни интервали, за да постигнете отлично качество на почистване. Много от шофьорите обаче сменят чистачките средно на 2,5 години, което е твърде дълъг период. При задните чистачки този интервал се увеличава дори до около 6,5 години. Наложително е обаче, когато чистачките стържат по стъклото и видимостта ви е намалена от непочистени места и напречни ивици, да ги смените. Нашата препоръка за смяна.

  • Водачи с голям пробег (над 16 000 км. годишно): след 6 месеца
  • Водачи с нормален пробег (над 8 000 -16 000 км. годишно): след 9 месеца
  • Водачи с малък пробег (под 8 000 км. годишно): след 12 месеца

За повече информация и конкретна оферта за смяна на чистачки се обърнете към най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi.1

 

Още пакети по програмата Сервиз 4+

Инспекция

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си, производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция.

Акумулатор

Оригиналният акумулатор на Audi предоставя точно толкова енергия, колкото е необходима на Вашето Audi - за сигурен старт, дори при много ниски температури. За щадящи околната среда функции, като например системата Старт-Стоп.

Audi Mechaniker bei der Fahrzeuginspektion

Съединител

Съединителят на автомобла е един от най-често използваните механични компоненти, които изискват регулярна подмяна.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

1 Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.