Audi Logo

Амортисьори. За всички модели Audi над 4 години.

В днешно време амортисьорите се доказаха като важен компонент на шасито. За много водачи те са незабележими, но за безопасното и комфортно пътуване са задължителни. Ако амортисьорите не работят вече с пълните си възможности, може да усетите това на собствения си гръб. Старите, дефектни амортисьори са причина за дълъг спирачен път, лошо сцепление и несигурно поведение на пътя. Доверете се на Оригиналното качество на Audi и на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.

Трябва да знаете това:

Най-късно след пробег от 60 000 до 80 000 км проверете състоянието на амортисьорите на Вашия Audi автомобил. Износването става неусетно и затова често не се забелязва.

Стабилизират във всяка ситуация - Предимствата на Audi Оригинални амортисьори накратко.

Амортисьорите на Audi Оригинални резервни части предлагат надеждност и комфорт чрез:

  • висока безопасност при завиване
  • високо сцепление
  • висока стабилност в завои
  • съвместимост с всички компоненти на шасито и асистиращите системи
  • избягване на ненужни последващи разходи

За повече информация и конкретна оферта за смяна на амортисьори се обърнете към най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi.1

 

Още пакети по програмата Сервиз 4+

Инспекция

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си, производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция.

Запалителни свещи

З на Audi Оригинални резервни части гарантират висока експлоатационна безопасност и отличен комфорт. Доверете се на професионалния монтаж от нашите обучени Audi сервизни специалисти.

Audi Dachbox

Чистачки

Висококачествените синтетични 3-компонентни пера и профилният ръб придават висок експлоатационен живот на Audi Оригинални чистачки, които грижат се за отлично качество на почистване, а и освен това разполагат с красив дизайн.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

1 Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Audi Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Audi в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.