Audi Logo

Пакет "Светлина"

Пакет "Светлини"¹ разполага с адаптивни светлини, които осигуряват по-добра видимост посредством приспособяване на светлинния поток спрямо пътните условия (градска среда, магистрала/извънградски пътища, осветяване на завои и кръстовища).

Срокове за активация на пакет "Светлина"

За спонтанните

1* или 6

месеци

За планиращите

1 или 3

години

За решителните

Винаги

неограничено

* Функцията може да бъде заявена еднократно за автомобила. Правно обвързващо действие имат цените, които са посочени в myAudi към съответния момент на покупката. Цените могат да варират в зависимост от автомобила и оборудването.

Audi mit Licht Funktionspaket beim Fahren aus Vogelperspektive

Пакет "Светлина"

Светодиодите на LED фаровете поемат функцията и на динамични светлини в завои. Въз основа на функционалност на автомобила, подпомагана от навигационните данни, светлините реагират малко преди завъртането на волана. За по-добра видимост Вашето Audi e-tron разполага с три различни варианта на светлини - за градски условия, за магистрали и за извънградски пътища. А впечатляващ акцент е уникалното, футуристично и динамично светлинно шоу на функцията "Coming home" и "Leaving home". В който и момент да решите, лесно и удобно добавете пакет "Светлина" към конфигурацията на Вашия автомобил чрез Functions on Demand и се уверете колко добре отговаря на Вашите потребности.

Наличното оборудване може да варира в зависимост от модела. Моля, влезте в профила си в myAudi, за да проверите наличността за Вашия модел Audi.

Комфорт

Гъвкав срок според потребността.

Ефективност

По-добро осветяване в завоите чрез въртящи се ксенонови фарове.

Безопасност

По-добра видимост в нощни условия посредством адаптиране на светлините към пътните условия.

Seitliche Frontalansicht von einer Audi Motorhaube

Условия за поръчка

Пакет "Светлини" чрез Functions on Demand се предлага при моделите Audi Q8 e-tron (от моделна година 2023), Audi e-tron (от моделна година 2020) oder Audi e-tron GT (от моделна година 2022), като е необходимо:

  • да имате потвърден акаунт в myAudi като основен или допълнителен потребител.
  • автомобилът да поддържа Functions on Demand.

Правни указания

1 За информация относно наличността в съответната държава, моля, обърнете се към Вашия Audi партньор.