Audi Logo

MMI Navigation plus с вкл. Audi connect

Възползвайте се от персонализираното активиране и добавете към конфигурацията на автомобила си чрез Functions on Demand висококачественото оборудване MMI Navigation plus с Audi virtual cockpit и включен Audi connect¹. Освен на иновативната навигационна технология ще се насладите и на изключителен комфорт при обслужването, както и на много допълнителни екстри.

Срокове за активация на MMI Navigation plus с Audi virtual cockpit и вкл. Audi connect

За спонтанните

1* или 6

месеци

За планиращите

1 или 3

години

За решителните

Винаги

неограничено

* Функцията може да бъде заявена еднократно за автомобила. Правно обвързващо действие имат цените, които са посочени в myAudi към съответния момент на покупката. Цените могат да варират в зависимост от автомобила и оборудването.

Ein Mann lächelt und fährt in einem Audi

Функцията MMI Navigation plus с влючен Audi connect

Големият MMI touch екран с 10,1-инчов цветен дисплей с голяма разделителна способност (1540 x 720) Ви предлага изживяването, което познавате от Вашия смартфон. Намалената графика и структурата на менюто, ориентирана към нуждите на потребителя, допринасят за лесното и интуитивно обслужване. Търсенето в MMI се извършва чрез въвеждане на свободен текст и бързо води до съвпадения. Гласово управление на ежедневния език - това е друга полезна функция, която "разбира" множество формулировки от разговорния език.

 • Асистент за персонално изготвяне на маршрути: когато функцията е активирана, тя следи пътната обстановка за редовно изминати маршрути.
 • Онлайн информация за пътния трафик.2
 • MMI touch за бързо и интуитивно обслужване, напр. въвеждане на дестинация чрез разпознаване на ръкописен текст, както и свободно "движение" из картата и мащабирането ѝ.
 • Лесно обслужване на инфотейнмънт системата чрез гласови команди от разговорния език.3
 • Подробна информация за маршрутите: преглед на карта, избор от алтернативни маршрути, Point-of-Interests, препоръки за лента, изходи на магистрали, подробни карти на кръстовища и много други.
 • Чрез задаването на ограничения в скоростта и на наклоните разполагате с повече предсказуемост по време на пътуването.
 • Разширени 3D модели за избрани градове.
 • Информация за държави: показване на специфична за конкретна държава информация.
 • Съдържа цялото портфолио Audi connect Navigation & Infotainment.3

Наличното оборудване може да варира в зависимост от модела. Моля, влезте в профила си в myAudi, за да проверите наличността за Вашия модел Audi.

Комфорт

Гъвкав срок според потребността.

Ефективност

Използване на навигационни данни за по-предсказуемо пътуване.

Брилятност

По-лесна ориентация с помощта на точни до детайл карти с висока разделителна способност.

Eine Hand drückt auf einem Smartphone

Условия за поръчка

Ако искате да използвате MMI Navigation plus с Audi virtual cockpit и включен Audi connect и искате да добавите оборудване чрез Functions on Demand, трябва да разполагате с Audi A3 (от моделна година 2021), Audi A4 (от моделна година 2020), Audi A5 (от моделна година 2020), Audi Q4 e-tron (от моделна година 2023) или Audi Q5 ( от моделна година 2021), както и:

 • потвърден акаунт в myAudi като основен или допълнителен потребител;
 • автомобилът да поддържа Functions on Demand.

Правни указания

1 Навигационните данни за държавите, за които се поддържат, са налични в интегрираната SSD памет. Подробна информация можете да получите при Вашия Audi партньор. 2 Предоставената версия на картата може да бъде актуализирана безплатно на всеки три месеца максимум до пет години след крайната дата на производство на вграденото инфотейнмънт устройство от съответното поколение. Актуалните навигационни данни са достъпни за изтегляне от платформата myAudi на www.audi.de/myaudi и могат да бъдат инсталирани в автомобила с помощта на USB флаш памет. В комбинация с Audi connect картите за собствения регион могат да бъдат изтеглени и актуализирани и директно в автомобила. Възможно е новите навигационни данни да Ви бъдат инсталирани и от Audi оторизиран сервизен партньор, като това може да е съпроводено с допълнителни разходи. 3 Услугата "Онлайн информация за пътния трафик" на Audi connect е налична за много държави. Дали Вашата е сред тях, моля, обърнете се за повече информация към Вашия Audi партньор.