Audi Logo

Дигитален радиоприемник (DAB)

Край на загубения радиообхват: чист звук без пращене. С функцията за дигитален радиоприемник на Functions on Demand освен аналогови можете да приемате и дигитални радиостанции съгласно стандарта DAB, включително DAB+ и DMB Audio. Дигиталният радиоприемник предлага също така и придружаваща програмите информация, напр. за изпълнител и заглавие на песен. Втори DAB тунер с DAB антена е в непрекъснато търсене на алтернативни честоти за приемане на избраната станция и актуализира списъка със станции.

 

Срокове за активация на дигиталния радиоприемник (DAB)

За спонтанните

1* или 6

месеци

За планиращите

1 или 3

години

За решителните

Винаги

неограничено

* Функцията може да бъде заявена еднократно за автомобила. Правно обвързващо действие имат цените, които са посочени в myAudi към съответния момент на покупката. Цените могат да варират в зависимост от автомобила и оборудването.

Audi Lenkrad mit Lenradsteuerung

Функцията "Дигитален радиоприемник" (DAB)

налоговите станции дигиталният радиоприемник позволява висококачествено приемане на дигитални радиостанции (стандарт DAB, включително DAB+ и DMB Audio). Втори DAB тунер с втора DAB антена е в непрекъснато търсене на алтернативни честоти за приемане на зададената станция; едновременно с това се извършва и актуализация на списъка със станции. Функцията "Дигитален радиоприемник", налична за закупуване през Functions on Demand, не само гарантира висококачествено радиоприемане на дигитални станции, но също така предоставя и интересна информация за изпълнителите и заглавията на песните, както и допълнителна информация под формата на слайдшоу (напр. покритие, метеорологични условия). В който и момент да решите, лесно и удобно добавете дигиталния радиоприемник (DAB) към конфигурацията на Вашия автомобил чрез Functions on Demand и се уверете колко добре отговаря на Вашите потребности.

Наличното оборудване може да варира в зависимост от модела. Моля, влезте в профила си в myAudi, за да проверите наличността за Вашия модел Audi.

Комфорт

Гъвкав срок според потребността.

Високо качество

Чист звук без пращене, край на досадното търсене на станции.

Информативност

Показване на допълнителна информация, напр. покритие или метеорологични условия.

Eine Dame die ein Handy bedient

Условия за поръчка

За да използвате дигиталния радиоприемник чрез Functions on Demand, трябва да разполагате с Audi A3 (от моделна година 2021), Audi A4 (от моделна година 2020), Audi A5 (от моделна година 2020), Audi Q8 e-tron (от моделна година 2023), Audi e-tron (от моделна година 2020) или Audi e-tron GT (от моделна година 2022), както и:

  • потвърден акаунт в myAudi като основен или допълнителен потребител;
  • автомобилът да поддържа Functions on Demand.

Правни указания

1 Обхватът и приемането зависят от наличието на локална цифрова мрежа. Съдържанието и обемът на допълнителната информация зависят от това, какво предоставя съответната радиостанция.