Audi Logo
 
 
Audi Q5 Sportback TFSI e seitlich

Многостранен, мощен, ефективен

Елегантно SUV-Coupé с иновативно задвижване – Audi Q5 Sportback TFSI e.

 

Данни на Q5 Sportback 55 TFSI

Електрически пробег ок.

56–62

км*

Ускорение (0–100 км/ч)

5.3

Сек.**

Системна мощност

274

кВт (367 к.с.)**

*Изцяло електрически комбиниран пробег по WLTP, за 18- до 21-цолови колела. **Разход на гориво (комбиниран1,2) в л/100 км: 16–2; Разход на електроенергия (комбиниран1,2) в кВтч/100 км: 22,2-223,8 CO₂-емисии (комбинирани1,2) в г/км: 36–45.

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте den Audi Q5 Sportback TFSI e in der interaktiven 3D-Ansicht.

 

Луксът да не се налага да избирате

Audi Q5 Sportback TFSI e съчетава най-доброто от два свята: с чисто електрическо задвижване, той работи тихо и няма локални емисии. А в комбинация с двигателя с вътрешно горене TFSI не е нужно да пропускате динамиката, типична за Audi. Благодарение на рекуперацията електрическата енергия може да се възстанови по време на шофиране.

 

Зареждането може да бъде лесно

За Audi Q5 Sportback TFSI e се предлагат множество варианти за зареждане у дома или на път.

Идва с позитивно излъчване

Разделянето на OLED елементите в Audi Q5 Sportback TFSI на малки, индивидуално контролирани сегменти с триизмерна подредба позволява нови сценарии за осветление благодарение на впечатляващото сценично оформление. Когато купувате превозно средство, по избор можете да избирате от три различни дизайна на задните светлини4, за да персонализирате автомобила. В зависимост от режима на шофиране характерът на подписа на задните светлини се регулира автоматично по време на употреба. Опционалните цифрови OLED задни светлини4 осигуряват откриване на близост8: Ако превозното средство е неподвижно и друго превозно средство или други участници в движението се приближат отзад на по-малко от 2 метра, всички OLED сегменти се активират автоматично като видимо увеличение на площта.

Повече простор за големи идеи

Батерията на електрическия мотор е монтирана под равната товарна площ, което Ви осигурява обем на багажника до 1365 литра. Гъвкавата задна седалка plus, която може да се накланя или мести по дължина, ако е необходимо, е особено практична. Трите сегмента на облегалката на задната седалка могат да се сгъват поотделно или заедно.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa9, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обикновен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi13,12 в раздел \"Теми\"13,4 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus4 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant10. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition с акценти в Черно4 и sport edition с акценти в Магнезиево сиво4

Придайте на Вашия Q5 Sportback индивидуален, динамичен вид. Пакетите оборудване sport edition с акценти в Черно4 и sport edition с акценти в магнезиево сиво4 ще зарадват всеки, който търси нещо специално.