Audi Logo
 
 
Audi RS 7 Sportback seitliche Heckansicht

Задвижване за визионери

Див и необуздан или уверен и естетичен? С Audi RS 7 Sportback¹ не е необходимо да избирате: получавате и двете. Performance is an attitude.

 

RS 7 Sportback в цифри

Мощност

441

кВт (600 к.с.)

Ускорение (0–100 км/ч)

3.6

Сек.

Максимален въртящ момент

800

Нм

Бърз конфигуратор

Комбинирайте различни лакови покрития и колела и изживейте Audi RS 7 Sportback в интерактивния 3D-изглед.

 

Изживейте една неповторима естетика. Почувствайте я

Наподобяващите на спортно Coupé елегантни линии в цвят Gletscher бял Metallic срещат мощта на V8 TFSI-двигателя.

Необикновен още от пръв поглед

Със своята спортна линия на покрива Audi RS 7 Sportback приковава погледите върху себе си - където и да се намира.

Избягайте от ежедневието

С Audi RS 7 Sportback бягството от ежедневието може да бъде изживяно от всяко от местата в автомобила. Например със спортни седалки plus отпред, опционално в черна перфорирана кожа Valcona с шарка на пчелна пита в цвят rock сиво и щамповани емблеми RS на облегалките. Сивият дизайнерски пакет RS Ви включва и предпазни колани отзад със сива ивица3. Благодарение на просторния интериор, цялото семейство или приятели могат да се възползват пълноценно от целия този спортен дух. Така до петима души можете да избягате бързо и удобно от сивотата на ежедневието.

Audi exclusive⁷

Превърнете Вашето Audi RS 7 Sportback1 във вдъхновяващ уникат, също толкова неповторим, колкото и Вас самите – с Audi exclusive7. С цветни шевове за седалките и RS стелките, различни цветове кожени тапицерии и индивидуално лаково покритие от широка гама от цветове. Точно както Вие пожелаете.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi11,10 в раздел \"Теми\"11,3 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant8. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi RS 6 Avant

Комбиниран разход на гориво1: 12,3–13,1 л/100 км (WLTP)

Данните за разход на гориво и CO₂-емисиите могат да варират в определени граници в зависимост от използваните гуми/колела.

Папка R/RS Modelle

Бързо търсене на информация. Текущата папка за моделите R/RS за изтегляне в PDF формат.