Audi Logo
 
 

Елегантен и ефективен

Комбинация от естетично Coupé от висш клас и иновативен Plug-in-Hybrid – това е A7 Sportback TFSI e.

 

Данни на A7 Sportback 55 TFSI e

Електрически обхват прибл.

61–69¹,²

км*

Ускорение (0–100 км/ч)

5.7

Сек²

Системна мощност

270

кВт (367 к.с.)²

 

Луксът да не се налага да избирате

Audi A7 Sportback TFSI e съчетава най-доброто от два свята: задвижван изцяло от електричество, той работи тихо и е без локални емисии. А в комбинация с двигателя с вътрешно горене TFSI няма нужда да се лишавате от типичната за Audi динамика. Благодарение на рекуперацията по време на шофиране, можете да печелите електрическа енергия, докато шофирате.

Зареждането може да бъде лесно

За Audi A7 Sportback TFSI e се предлагат многобройни и разнообразни възможности за зареждане - както у дома, така и на път.

Поставя акценти

Със своите елегантни форми и хармонично пропорции, Audi A7 Sportback TFSI e олицетворява нашата визия за дизайн на автомобил от висшия клас.

Audi Application Store във Вашето Audi

Използвайте избрани любими приложения, като например Spotify или YouTube, директно през системата MMI на Вашия автомобил – без дори да се налага да ползвате смартфон. С Alexa6, гласовата услуга на Amazon, можете например да слушате новини, както и да извикате прогноза за времето или резултати от спортни събития, да стриймвате музика, както и много други.

Забележка: изображението е на Audi A7 Sportback11.

Персонален вместо обичаен

Завладяващи снимки или известни филмови герои: просто изберете любимата си снимка във Вашето приложение myAudi10,9 в раздел \"Теми\"10,20 и я покажете като фон на екрана на системата MMI. Приятен ефект: пакетът за амбиентно осветление plus3 автоматично настройва цветовото настроение спрямо мотива.

Забележка: изображението е на Audi A6 Avant12. На заден план в системата MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos