Audi Logo

Моят Audi connect

Купили сте автомобил с оборудване Audi connect Navigation & Infotainment и сега искате да се възползвате от полезните функции? Тук ще намерите подробна информация и отговори на често задавани въпроси, как протичат регистрацията и удостоверяването в myAudi, как да въведете основен потребител за автомобила и как да използвате приложението по възможно най-добрия начин. Подробна информация и указания за наличността на услугите ще откриете в прегледа на услугите и моделите.

myAudi

myAudi е Вашият ключ към дигитално свързания свят на Audi. Тук можете да получите достъп до важни данни за автомобила, да управлявате данните си в портала или приложението и да конфигурирате и настройвате услугите си индивидуално. Независимо дали става дума за дигиталната сервизна информация, лични детайли за автомобила, отчет за състоянието му или новини около Audi: всичко това и много повече е достъпно с натискането на един бутон – удобно от компютъра у дома или в движение с помощта на приложението myAudi. Като потребител на Audi connect всички персонални услуги са достъпни след регистрация в приложението myAudi или портала myAudi, като например заключване и отключване на автомобила Ви чрез смартфон. Можете също така да извършвате настройки на избраните услуги или да изпращате лични навигационни цели до своето Audi.

 

Приложение myAudi

Приложението myAudi свързва Вашия автомобил Audi с ежедневието Ви и внася повече комфорт по време на път с иновативни функции и услуги. Достъп до информация в реално време за автомобила, проследяване на нивото на горивото, пробега, часовете за обслужване, предупредителните съобщения и още много. Планирайте пътуванията си удобно в приложението и изпращайте дестинации и маршрути директно до автомобила си. Климатизацията и отварянето и затварянето на вратите на също могат да се управляват дистанционно. В зависимост от модела и оборудването наличността на услугите може да варира.

 

Как да се свържа със своя автомобил?

В много европейски страни услугите се предоставят чрез интегрирана в автомобила SIM карта. Цената на връзките за данни е включена в цената на услугите. Изключение от това са връзката за данни за WLAN хотспот, използването на Online Media-Streaming, онлайн радио и хибридно радио, както и други услуги, предлагани чрез приложение за Audi смартфон. Връзката за данни за тези услуги също е чрез SIM картата, постоянно инсталирана в автомобила, но изисква платен план за пренос на данни. За повече информация се обърнете към Вашия Audi сервизен партньор. Информация за тарифите и заявките можете да намерите на www.audi.com/myaudi. За някои услуги, например заключване и отключване на автомобила с „Audi connect Remote & Control“, са необходими регистрация в myAudi и удостоверяване като основен потребител. Това предпазва автомобила от неоторизиран достъп. Информация за процеса на регистрация можете да намерите на следващите страници или при своя Audi сервизен партньор. Ако искате да използвате определени функции за синхронизиране на приложението myAudi, като например изпращане на дестинации до автомобила, трябва да влезете в автомобила със своя myAudi профил.

 

Audi connect SIM

Audi connect SIM представлява интегрираната в автомобила SIM карта (вградена SIM), която получавате с оборудването Audi connect в зависимост от модела и държавата. Според модела SIM картата предоставя connect услугите чрез LTE/UMTS модул със скорост на изтегляне до 100 Mbit/s. Тя включва интегриран обем данни за използване на повечето услуги Audi connect. Освен това в повечето европейски държави Audi connect SIM при необходимост автоматично осъществява достъп до съответния доставчик. Това означава, че зависещите от държавата високи такси и неудобните потвърждения за роуминг са в миналото. Също така можете да закупите обем данни за собствен WLAN хотспот за своите мобилни устройства и за тези на спътниците си. Получавате още Online Media-Streaming (например от Amazon Prime Music), както и достъп до уеб радиостанции чрез онлайн радио.

Моля, обърнете внимание, че трябва да се заяви допълнителен обем данни чрез Cubic Telecom за следните услуги: онлайн радио, хибридно радио, Online Media-Streaming и други базирани на приложения стрийминг услуги.

 

WLAN хотспот

В комбинация с Audi Bluetooth телефон, Audi connect предлага онлайн безжичен интернет достъп чрез WLAN хотспот. До осем мобилни устройства – от лаптопи през таблети до смартфони – могат да бъдат свързани с интернет едновременно. Това означава, че всички пътници могат да използват интернет и водачът все още може да ползва MMI. Комуникацията с интернет се осъществява чрез антената на покрива. Това позволява най-високо ниво на стабилност на връзката и отлично качество на приемане. Криптирането с помощта на стандарта WPA2 гарантира необходимата сигурност на предаването на данни.

* Заявката през MMI системата в автомобила зависи от модела. За повече информация се обърнете към Вашия Audi сервизен партньор.

 

Audi сервиз за завеждане на щети

Ако разполагате с пакета Audi connect Спешно обаждане и сервиз в автомобила, можете да разчитате на автоматизирана помощ при лек инцидент (въздушните възглавници не се задействат; няма пострадали пътници): Audi сервиз за завеждане на щети. Ако сензорите на автомобила засекат лек инцидент, автоматично ще Ви бъде предложена помощ. MMI дисплеят показва две възможности: многообхватно съдействие при обработка на щетите и задействане на спешно обаждане. Разбира се, можете също да се обадите директно в центъра за обслужване на клиенти на Audi, като използвате бутона в автомобила. Във всеки един случай винаги ще имате на разположение специално обучен служител от сервиза на Audi, който да координира всички по-нататъшни действия вместо Вас. Вашето Audi вече е изпратило необходимите данни за автомобила към Центъра за обслужване на клиенти на Audi. При желание веднага ще се свържем с Audi сервизен партньор във Вашия район и ще Ви помогнем незабавно. Разбира се, можете да се свържете с Центъра за обслужване на клиенти и чрез горещата линия за обслужване на Audi.

  • Бърза и лесна помощ при инцидент, директно от автомобила
  • Директен контакт с Audi сервизен партньор
  • Професионално управление на щетите чрез ремонт и резервни части с доказаното качество на Audi
  • Осигуряване на мобилност, например чрез организиране на заместващ автомобил
 

myAudi записване на час за сервиз

Следете необходимостта от сервиз: В портала myAudi може да видите следващите часове за посещение на сервиз и състоянието на автомобила. При определени модели могат да се показват както текущи предупредителни съобщения от автомобила, така и състояния, за които са необходими от обслужване и контрол. С myAudi може също да търсите и въвеждате предпочитан оторизиран Audi партньор. По този начин имате бърз и удобен достъп до данните за контакт. Ако предстои час за сервиз, въведеният Audi сервизен партньор може да се свърже с Вас, за да Ви предложи конкретен час. Разбира се, може да удобно да запазите часа си и онлайн през myAudi. При желание данните за автомобила могат да бъдат изпратени онлайн към Audi сервизен партньор. Това означава, че ремонтите могат да се извършват по-бързо и с по-малко разход на време. Използвайте myAudi за управление на своите сервизни услуги:

  • Въведете предпочитан оторизиран Audi партньор
  • Запазете час за обслужване бързо и удобно
  • Изпратете необходимите данни за автомобила онлайн, за да спестите време
 

Audi connect – разяснителни видеа

Разяснителните видеа на Audi Ви показват интересни факти за отделните услуги Audi connect, техните функции, как да ги управлявате в приложението myAudi и илюстрират как улесняват ежедневието Ви.