Audi Logo

Audi connect премахва границите

Широкообхватният достъп до интернет Ви позволява да продължите своето дигитално ежедневие на борда на своя автомобил Audi. Множеството дигитални функции и услуги подобряват не само комфорта при пътуване, но Ви дават ценно предимство и по отношение на сигурността. Открийте услугите на Audi connect в следните пакети:

Открийте пакетите на Audi connect

Пакетите Audi connect Ви дават достъп до множество функции и услуги, които са специално пригодени към нуждите на нашето модерно дигитално ежедневие и в зависимост от ситуацията Ви подпомагат преди, по време или след пътуването.

Audi connect – останете свързани

Audi connect Спешно обаждане и сервиз, включващо управление на автомобила

On-Street Parking и Online Points of Interest

Audi connect ключ

Времето

Онлайн търсене на навигационни цели

Комфортна климатизация

Amazon Alexa

Audi connect Navigation & Infotainment

Пакетът Audi connect Navigation & Infotainment Ви предлага информация в реално време, от която могат да се възползва както навигационната, така и инфотейнмънт системата. Множество иновативни функции и услуги Ви помагат преди, по време и след пътуването. Многостранното портфолио от услуги Ви облекчава в трудни ситуации на пътя и осигурява повече комфорт и безопасност. В зависимост от модела и избраното оборудване на Ваше разположение могат да бъдат различни функции.

 • Използване на колективен интелект на база на събраните данни за опасност на пътя
 • Подобрено планиране на маршрута благодарение на актуализираната от интернет информация за трафика
 • Допълнителна информация за Points of Interest, като например бензиностанции и паркинги

Audi connect Navigation & Infotainment услугите накратко

Информация за опасност*

Системата предупреждава за наближаване до места, където има инцидент или авария, както и за потенциално опасни метеорологични явления като гъста мъгла или поледица. За целта автомобилите, разполагащи със съответните сензори, разпознават опасностите и ги изпращат онлайн към останалите автомобили по отсечката. Разпознатите по този начин потенциални опасности по пътя биват показани както на екрана на навигационната система, така и на арматурното табло зад волана.

Онлайн информация за пътните знаци*

Благодарение на Audi connect информация за пътни знаци, винаги имате на екрана на MMI Navigation актуалното ограничение за скоростта. В комбинация с активното, базирано на камера разпознаване на пътните знаци данните непрекъснато се актуализират и анонимно се изпращат към сървър на Audi.

Онлайн информация за пътния трафик*

Предоставя в прегледен вид актуални данни за трафика, задръствания, конфликтни места и край на задръстванията. Дава достъп до данни за трафика в почти реално време и оптимизира динамичното водене към целта, маршрутите и оставащото до целта време на основа актуалния трафик.

 

On-Street Parking*

On-Street Parking показва вероятността да се намери свободно място за паркиране по определени улици. Налична е и полезна допълнителна информация, като цени или дали има паркоместа за жители.

myAudi навигация*

Търсене на цели и навигационни инструкции директно от смартфона. Воденето към крайната цел лесно и безпроблемно се прехвърля автоматично от смартфона към бордната система при стартиране на автомобила. При напускане на автомобила воденето към целта отново се връща напълно автоматично към смартфона, който Ви помага за финалните крачки до крайната дестинация.

Online Points of Interest*

Разполагате с директен достъп от навигационната система към предпочитани места (напр. бензиностанции или паркинги), открити през външно устройство. При необходимост можете да получавате и допълнителни динамични данни, като например оценка от потребители, работно време, актуални цени и наличност на свободни места за паркиране.

 

Потребителски профил*

Чрез създаване на потребителски профил в автомобила, различни настройки, като ергономичност, инфотейнмънт или осветление, могат да бъдат запазени в личен потребителски профил.

Online Media-Streaming*

Благодарение на работещото със смартфон устройства приложение myAudi може да се радвате на възпроизвеждане на стрийминг съдържание през системата MMI. Достатъчно е просто да свържете смартфона си през WLAN със системата MMI Navigation и получавате достъп до радиостанции от цял свят, както и от трети доставчици (като напр. Amazon Music). Източникът може да бъде намерен посредством задаване на музикален жанр или със свободно текстово търсене.

Онлайн новини*

С помощта на функцията за онлайн новини актуални новини и известия от целия свят могат да бъдат показвани от бордната система в автомобила. Благодарение на персоналния преглед на новини myAudi може да се индивидуализира с помощта на RSS-Feeds. Така по време на пътуването може да следите новини по специално зададени теми, като например резултати от футболни мачове, политически или икономически новини от дадена сфера.

 

Информация за времето*

За да знаете винаги какво ще бъде времето, независимо от желаната дестинация. Audi connect предлага оптимално подходящи за нуждите Ви данни: прогнозите за времето и предупрежденията за евентуални проблематични ситуации се изобразяват на прегледни карти и графики. Така времето за следващия ден може да бъде показано под формата на почасова прогноза или с помощта на радар за дъжд.

Онлайн ръководство за експлоатация*

Важна информация от инструкциите за експлоатация вече може да бъде лесно и бързо достъпна директно в автомобила. Подходът чрез облачна структура позволява още и актуализация на съдържанието.

holoride интерфейс

Забавление на ново ниво: използвайте holoride интерфейса и съответните holoride VR очила**, за да превърнете задните места на автомобила си в свят на пътуващо преживяване. Така всяко пътуване ще се превърне в едно забавно и споделено събитие.

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.

Audi connect Navigation & Infotainment plus

Пакетът включва всички функции на Audi connect Navigation & Infotainment. В допълнение са прибавени и различни иновативни функции, като например:

 • Навигация с Google сателитни карти™
 • Онлайн гласови команди
 • 3D изобразяване на градове с високо качество на детайлите

Audi connect Navigation & Infotainment plus услугите накратко

Навигация със сателитните карти на Google™*

Сателитната карта с високо качество на детайлите изглежда дори още по-реалистична през системата MMI. Така навигационната функция и ориентирането по картата са по-прецизни от всякога.

Онлайн търсене на навигационни цели*

Благодарение на достъпа до различни онлайн бази данни търсенето на навигационни цели е максимално прецизно. Търсенето на цели може да става и с гласови команди, което намалява отклоняването на вниманието на водача. Наред с адресни данни, които могат да бъдат директно зададени като крайна цел в навигационната система, онлайн търсенето предоставя и допълнителни данни, като например снимки на обекта, работно време и оценки от потребители.

3D изобразяване на градове с високо качество на детайлите*

Още по-лесно ориентиране в градовете благодарение на 3D изобразяване на модели на сградите.

 

Онлайн функция за гласово командване*

С помощта на онлайн функцията за гласово командване качеството на разпознаване на командата и откриването на резултати се подобрява значително. Онлайн гласовото командване позволява също така и свободно диктуване на SMS и имейли. По този начин човек вече не е обвързан с предварително зададени съобщения.

Онлайн радио*

Достъп до онлайн радиостанции директно от системата MMI – също толкова просто и лесно, колкото и изборът между стандартни радиостанции. Сега е още по-лесно от всякога да слушате любимата си радиостанция в автомобила.

Хибридно радио*

Достъп до онлайн радиостанции директно от системата MMI – също толкова просто и лесно, колкото и изборът между стандартни радиостанции. Сега е още по-лесно от всякога да слушате любимата си радиостанция в автомобила.

 

Онлайн информация за пътния трафик plus*

В допълнение към онлайн информацията за пътния трафик: специфични за лентата данни за трафика по магистралите – в зоната на изходи и кръстовища – както и в зоните на кръстовищата в града. Показване на блокираните ленти на MMI дисплея. Прогнозните данни за пътния трафик се вземат предвид, за да се изчисли по-точно времето на пристигане.

Amazon Alexa интегриране*

Интегрирането в автомобила позволява използването на услугата за гласово търсене на Amazon Alexa по време на път. Така може да се слуша музика, да се търсят новини, да се намира прогноза за времето и много други. Управлението на смартфон също е възможно да се осъществява по време на пътуване. Alexa е базирана на облачна технология и функционалността се подобрява непрекъснато.

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.

Audi connect Remote & Control

Услугите за управление на автомобила Audi connect в зависимост от модела включват функции за дистанционен достъп, които свързват автомобила със смартфона Ви. В същото време автомобилът е защитен от неоторизиран достъп благодарение на описания процес на регистрация в myAudi. Това означава, че можете удобно и безопасно да контролирате избрани функции и да получите достъп до информация за своя автомобил, като използвате приложението myAudi през смартфон. Те включват например:

 • Заключване и отключване на автомобила със смартфон
 • Статус на автомобила: напр. вижте нивото на маслото или горивото в приложението myAudi
 • Известие при задействане на опционалната алармена система срещу кражба

Audi connect Remote & Control услугите накратко

Статус на автомобила*

Дистанционният достъп до статуса на автомобила предоставя възможност за удобно получаване на множество данни от смартфона Ви през приложението myAudi. Информация за нивото на заряд на високоволтовата батерия и оставащия пробег може да получите само за e-tron автомобили!

Дистанционно отключване и заключване*

С приложението myAudi отключвате и заключвате от големи разстояния лесно и удобно автомобила си. Без значение дали се намирате в някой ресторант зад ъгъла, или пък в друг град. Благодарение на сигурния процес на регистрация в myAudi и необходимостта от въвеждане на PIN код, автомобилът е надеждно защитен срещу чужда намеса.

Дистанционно управление на допълнителното отопление*

Комфортното управление през приложението myAudi на допълнителното отопление позволява активирането му отвъд функциите на стандартното дистанционно управление.

 

Позиция на автомобила*

На кого не му се е случвало? Паркирате на голям паркинг и после не можете да си спомните къде точно сте оставили своя автомобил Audi. Audi connect услугата „Позиция на автомобила“ гарантира бързо и лесно откриване на автомобила с помощта на показване на местонахождението на паркинг позицията на картата на приложението myAudi.

Известия от системата против кражба*

Функцията на Audi connect „Известия от системата против кражба“ дава възможност да получите известия от приложението myAudi в случай на активиране на системата против кражба на автомобила. При получаване на такива известия разполагате с информация за причината (например активиране на датчика за движение в автомобила), както и данни за дата и час на събитието.

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.

Audi connect Спешно обаждане и сервиз

Пакетът Audi connect Спешно обаждане и сервиз Ви дава чувство за сигурност при всяко пътуване – без значение какво се случва на пътя и за къде пътувате. В рамките на този пакет получавате многобройни функции, които Ви подпомагат в случай на проблем. Благодарение на автоматично събираните в реално време данни за автомобила при тежък инцидент на пътя може автоматично да бъде повикана помощ на мястото на произшествието. В случай на по-леки инциденти или авария на пътя услугите на Audi connect също са на Ваше разположение. Наред с това пакетът на Audi connect предлага иновативни услуги за още по-добро сервизно обслужване.

 • Помощ в случай на инцидент
 • Онлайн заявяване на час

Audi connect Спешно обаждане и сервиз услугите накратко

Audi connect Спешно обаждане*

Audi connect Спешно обаждане изпълнява законовите изисквания на паневропейската система за спешни повиквания. Наред с това, Audi connect Спешно обаждане предлага редица предимства, които могат да са решаващи при спешни ситуации. В случай на тежко произшествие спешното обаждане се задейства автоматично.

Онлайн повикване на помощ*

Бърза и компетентна помощ при авария посредством активиране на бутона Service Call, разположен на таванната конзола в автомобила

Audi сервиз за завеждане на щети*

В случай на щета по автомобила Audi сервизът за завеждане на щети ще Ви помогне с процеса. На Ваше разположение са специално обучени за тази дейност служители.

 

Audi час за сервиз онлайн*

При предстояща необходимост от посещение в сервиз Audi Ви позволява да направите това автоматично. Възползвайте се от възможността да спестите ценно време и заявете своето посещение в сервиз онлайн. Вашият Audi сервизен партньор разполага онлайн с всички най-важни за подобни цели данни.

Online Car Care*

Бъдете една крачка напред: Online Car Care използва онлайн данни от автомобила, за да анализира състоянието му и следователно да може да Ви уведоми на ранен етап при наличие на нередности – понякога дори преди да възникне проблем в автомобила. Допълнително винаги може да следите планираните сервизни акции и обратни повиквания. Ако е необходим час за сервизно обслужване, може да заявите това директно онлайн.

 

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.

Audi connect Remote & Control в e-tron

Пакетът от услуги Audi connect Remote & Control в e-tron може да бъде съобразен напълно с желанията Ви. Като собственик на e-tron можете да ползвате лесно и удобно множество специални функции през приложението myAudi, като например:

 • Информация за нивото на заряд на батерията
 • Информация за оставащия електрически пробег
 • Планиране на маршрути, включително почивки за зареждане

Audi connect Remote & Control услугите в e-tron накратко

Статус на автомобила*

Дистанционният достъп до статуса на автомобила предоставя възможност за удобно получаване на множество данни от смартфон Ви през приложението myAudi. Можете също така да получите и информация за нивото на заряд на високоволтовата батерия и оставащия електрически пробег.

Дистанционно управление на зареждането*

През приложението myAudi може бързо и лесно да се информирате както за оставащия пробег, така и за оставащото време за зареждане. Имате възможност да стартирате от разстояние и самия процес на зареждане. При необходимост можете също така да настроите таймер за зареждане.

Дистанционно отключване и заключване*

С приложението myAudi отключвате и заключвате от големи разстояния лесно и удобно автомобила си. Без значение дали се намирате в някой ресторант зад ъгъла, или пък в друг град. Благодарение на сигурния процес на регистрация в myAudi и необходимостта от въвеждане на PIN код, автомобилът е надеждно защитен срещу чужда намеса.

Дистанционно управление на климатичната инсталация*

Чрез управлението на климатичната инсталация от дистанция посредством смартфон можете да настройвате желаната температура в автомобила още преди началото на пътуването.

Позиция на автомобила*

Бързо и лесно откриване на автомобила с помощта на показване на местонахождението на паркирания автомобил върху картата на приложението myAudi.

e-tron планиране на маршрут*

Планирайте удобно маршрутите си у дома през приложението myAudi. Необходимо ли е да спрете за зареждане, това се взема автоматично под внимание при пресмятането на маршрута. Благодарение на онлайн базата данни в myAudi приложението построените съвсем скоро зарядни станции също се вземат под внимание.

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.

Функции в myAudi

Само с няколко стъпки към услугата Audi connect: Отидете на myAudi в магазина Functions on Demand и изберете продължителност за желаните услуги онлайн пътна книжка или онлайн информация за светофарите. Услугата Audi connect ще бъде инсталирана в автомобила при следващото му стартиране. Трябва само да влезете и да потеглите.

Audi connect: допълнително оборудване

Audi connect услугите „Audi connect ключ“ и „Audi connect система за локализация против кражба“ се предлагат под формата на допълнително оборудване за пакета „Audi connect Спешно обаждане и сервиз“.

Audi connect ключ*

Смартфонът се превръща в дигитален ключ за автомобила: така нуждата от класическия ключ отпада. Не е необходимо персонално прехвърляне на правата за управление при предаването на дигиталния ключ на друг потребител. Функционалността на Audi connect ключ е гарантирана и при ниско ниво на заряд или дори при изтощена батерия на смартфона.

Audi connect система за локализация против кражба*

В случай на кражба автомобилът може лесно да бъде локализиран от органите на реда и дистанционно да бъде спрян принудително. Това е ефективна превантивна мярка при потенциална кражба.

 

* Подробна информация относно наличните услуги за конкретен автомобил и регион може да получите при избран Audi партньор или да намерите в инструкциите за експлоатация на автомобила си.