Audi Logo

Моята Audi connect система – настройки

Купили сте автомобил с оборудване Audi connect Navigation & Infotainment и сега искате да се възползвате от полезните функции? Предоставяме подробни видеа и отговори на често задави въпроси, напр. как протичат регистрацията и удостоверяването в myAudi, как да въведете основен потребител за своя автомобил и как да използвате приложението по възможно най-добрия начин. Подробна информация и указания за наличността на услугите може да намерите в прегледа на услугите и моделите.

 

Асистент за настройване

Amazon Alexa

Стъпка1: myAudi регистрация

Порталът myAudi, достъпът до който е защитен с парола, представлява централната нервна система на Audi connect. В портала може да конфигурирате, настройвате и управлявате Audi connect услугите. Регистрацията може да се извърши през приложението myAudi или на www.my.audi.com:

 • Задайте парола
 • Имейл адресът Ви се използва за потребителско име
 • Въведете номера на шасито на автомобила (VIN). Номерът на шасито например може да намерите в свидетелството за регистрация на автомобила.

Стъпка 2: Определяне на основен потребител

За да използвате пълноценно функционалностите на „Audi connect Remote & Control“, трябва да се регистрирате в портала myAudi като основен потребител. За целта сключвате договор за потребител в портала myAudi или в приложението myAudi и впоследствие се вписвате в своя автомобил като основен потребител. Продължете, както следва:

 • Процесът по удостоверяване може да извършите в портала или в приложението, така ще сключите договора за основен потребител
 • Кликнете върху бутона „Верифициране сега“
 • Въведете личните си данни и създайте 4-цифрен PIN код
 • Изберете начин за удостоверяване (мобилен телефон, имейл или оторизиран Audi партньор*) и потвърдете Общите условия
 • Регистрирайте се като основен потребител на автомобила
 • Въведете myAudi потребителско име и 10-цифрения код на автомобила в MMI (кодът е записан на етикет, който се намира върху автомобилния ключ)
 • Задаване на основен потребител

* За да използвате Audi connect ключ, е нужно удостоверяване при оторизиран Audi партньор.

Стъпка 3: Настройване на услугите „Audi connect Navigation & Infotainment“

За да използвате пълния пакет на услугите „Audi connect Navigation & Infotainment“, автомобилът Ви трябва да е свързан с myAudi профила на основния потребител. Може да свържете автомобила с основния потребител в MMI или през автоматичния пренос на потребителското име/имейл адреса през WLAN хотспота на автомобила.

 • Имейл/myAudi потребителското име и паролата се въвеждат в MMI
 • За да се извърши автоматичният пренос на данни, трябва да сте вписани в приложението myAudi и WLAN хотспотът на автомобила да е активиран. В менюто на MMI отидете на „Settings“ > Настройка за връзка > WLAN

Как да настроя Audi connect?

С помощта на кратко упътване можете бързо и лесно да изпълните всички необходими стъпки, за да използвате услугите на Audi connect.

Как функционира Audi connect ключът?

С Audi connect ключ смартфонът се превръща в дигитален ключ за автомобила. Как да активирате тази функция – запознайте се с процеса стъпка по стъпка.

 

Как мога да използвам приложението myAudi?

Приложението myAudi свързва автомобила Audi с ежедневието Ви и с иновативните си функции и услуги допринася за по-добрия комфорт по време на път. В допълнение към персоналните услуги, като заключване и отключване на автомобила със смартфона си, имате достъп в реално време до информация за автомобила и може да проследявате нивото на горивото в резервоара, оставащия пробег, часовете за сервизно обслужване и още много.

Как функционира връзката за предаване на данни?

Връзката за предаване на данни за повечето услуги Audi connect вече е изцяло включена фабрично. Отделна връзка за данни е необходима само за използване на WLAN хотспот за до осем мобилни устройства, Online Media-Streaming, онлайн радио и хибридно радио, както и за други услуги, предлагани в приложение за смартфон Audi. Cubic Telecom предлага атрактивни пакети с данни с различни обеми и срокове.