Audi Logo

Онлайн удължаване на лиценза

Audi connect – свързва Ви с Вашия автомобил и със света. От момента на закупуване многобройните услуги на Audi connect Ви дават повече комфорт и забавление по време на шофиране. За да сте сигурни, че това ще остане така, сега можете лесно и бързо да удължите лицензите си за пакетите Audi connect Navigation & Infotainment и Remote & Control онлайн в myAudi. Съответните услуги ще бъдат отново достъпни малко след приключване на покупката.¹

Бързо

Услугите Audi connect ще бъдат активни отново в автомобила малко след удължаването на лиценза.

Удобно

Удължете лицензите за своите connect услуги онлайн през портала myAudi или приложението myAudi.

Прегледно

В myAudi се показват само онези услуги на Audi connect, за които предстои удължаване на лиценза.

С един поглед: удължаване на лиценза за Audi connect

Проверете кои лицензи за услугите Audi connect можете да удължите в своя автомобил само с няколко кликвания. Лицензът може да се удължи за всички автомобили с Audi connect от моделна година 2010 съвсем лесно в портала myAudi или приложението myAudi. В момента можете да удължите срока на услугите Audi connect в myAudi с 1 месец или с 12 месеца.

Audi connect Navigation & Infotainment*

Лицензът за функциите Audi connect Navigation & Infotainment изтича? А Вие не искате да пропускате забавлението и комфорта на пакета Audi connect Navigation & Infotainment. Тогава бързо и лесно удължете лиценза за пакета connect Infotainment през myAudi.

> Online Points of Interest > On-Street Parking > Онлайн информация за пътния трафик > Информация за опасност > Онлайн информация за пътните знаци > Информация за времето > Онлайн ръководство за експлоатация > myAudi навигация > W-LAN Hotspot > Онлайн новини > Потребителски профил > Online-Media-Streaming

Audi connect Remote & Control*

Свързан със света и Вашия автомобил Audi. Благодарение на услугите за контрол на автомобила Audi connect управлявате избрани функции на автомобила удобно и сигурно в приложението myAudi от своя смартфон. Дори при изтичане на лиценза вече не трябва да се отказвате от функциите, които обичате.

> Статус на автомобила > Дистанционно отключване и заключване > Дистанционно управление на допълнителното отопление > Позиция на автомобила > Известия от системата против кражба

* Наличността на отделните услуги Audi connect зависи от модела и държавата и ще бъдат указани като пояснителни бележки в процеса на покупка на в myAudi.

Само няколко стъпки до удължаване на лиценза

Вашият автомобил поддържа ли Audi connect и вече използвате ли услугите на Audi connect? В приложението myAudi или портала myAudi може бързо да установите кой лиценз изтича или вече е изтекъл. Тук можете да удължите лицензите си само с няколко щраквания. Ето как:

Когато удължавате лиценза си за първи път, еднократно трябва да бъдат въведени данните за плащане и фактуриране.

Стъпка 1

Впишете се в myAudi с потвърден myAudi профил като основен или вторичен потребител. Ако все още нямате профил, е необходимо първо да направите регистрация.

Стъпка 2

За да се покаже удължаването на лиценза Audi connect, трябва да добавите автомобил с възможност за Audi connect към своя профил в myAudi, като използвате идентификационния номер на автомобила (VIN).

Стъпка 3

След това изберете услугите Audi connect, за които искате да удължите лиценза. За да завършите процеса на покупка, трябва да се съгласите с пояснителни бележки за продукта, които са свързани с поставяне на граници на договорната отговорност по отношение на продукта. От следващото стартиране на автомобила Вашите дигитални услуги ще бъдат отново активни и ще могат да се използват.

* В зависимост от автомобила може да е необходимо удостоверяване като основен потребител.

Проверка за наличност

Удължаване на connect лиценза в приложението myAudi

Насладете се на свободата си и удължете лицензите Audi connect за своя автомобил лесно и от всяко място с помощта на приложението myAudi.

¹ Можете да удължите срока на своите услуги Audi connect през myAudi 2 седмици преди изтичането на лицензите. В случай на ранно удължаване на лиценза услугите Audi connect ще продължат да бъдат достъпни.* В зависимост от типа автомобил може да е необходимо удостоверяване като основен потребител.