Audi Logo

Audi Оригинални аксесоари за прегледно прибиране на багаж

Вашето Audi разполага с множество възможности за съхранение на багаж и важни вещи. Ако все пак имате нужда от повече пространство, препоръчваме решенията на Audi Оригинални аксесоари за транспортиране на багаж, като например кутия за багажник - така че винаги да разполагате с най-важните неща под ръка. Аксесоарите, предназначени за салона на автомобила, се вписват в интериора му, за да спестят място и да предложат множество възможности за съхранение.

Преглед на решенията за транспорт на багаж

Audi Original Ski- und Snowboardhalter

Audi Оригинална термокутия

За лесно транспортиране на охладени или топли напитки и храна. С термоелектрическата хладилна кутия 2-литровите бутилки могат да се транспортират лесно в изправено положение. Кутията е с вместимост 20 литра и възможност за охлаждане до макс. 18 °C под температурата на околната среда и подгряване до макс. 60 °C. По избор кутията може да бъде комбинирана с изолационен капак, който увеличава полезния капацитет с още 5 литра. С 12-волтов конектор.

Каталожен номер: 4M8065402

Audi Original Ski- und Snowboardhalter

Audi Оригинален органайзер за седалка

Практична опция за съхранение на малки вещи и допълнителна защита на предните седалки от замърсявания. Органайзерът разполага с 6 отделни джоба. Закрепва се към подглавника и облегалката на предните седалки. Възможността за съхранение на вещи е ограничена до макс. 750 г.

Каталожен номер: 4M0061609

Audi Gepäckraumschale

Audi Оригинална кора за багажното отделение

Кората за багажното отделение е изработена от специално покритие, което е с висока степен на издръжливост и възможност за пране. Кантовете подпомагат по-добрата защита на пода на багажното отделение от изтичащи течности и замърсявания. Кората е налична при всички модели от гамата на Audi и е специално оразмерена според големината на багажника на конкретния модел, така че да приляга оптимално.

Каталожен номер за Audi Q7: 4M0061182

Audi Original Grund-/Relingträger

Audi Оригинална кутия-органайзер за багажното отделение

Перящата се и сгъваема кутия, изработена от полиестер, предлага място за съхранение с вместимост до 32 литра. Когато е разпъната, кутията за багажник на Audi може да се използва и като защитно покритие за багажното отделение.

Каталожен номер: 8U0061109

Audi Original Ladekantenschutzmatte

Audi Оригинална предпазна постелка за товарния ръб

Лесно се закрепя към куките за багаж в багажното отделение, като по този начин може да предотврати образуването на драскотини по товарния ръб при товарене и разтоварване.

Каталожен номер: 8X0061190B

Audi Original Ladekantenschutzfolie

Audi Оригинално фолио за товарния ръб

Прилягащ точно прозрачното фолио допринася за презицната защита на товарния ръб от наранявания при товарене и разтоварване на багажното отделение. Налично е като допълнителна опция при редица Audi модели.

Каталожен номер за Audi Q5: 80F061197

С подходящите Audi Оригинални аксесоари на път

Kinder sitzen in ihren Audi Kindersitzen am Boden

Детски столчета

Правилният модел детска седалка за всяка възрастова група и качество, които защитават децата Ви и Ви осигуряват спокойствие по време на път.

Кутии за багаж

Независимо дали отивате на ски в планината или организирате излет на плажа. С подходящите кутии за багаж винаги сте перфектно подготвени.

Blick in das Cockpit eines Audi Q2

Постелки

Независимо дали всесезонни или текстилни - с Audi Оригиналните постелки подът на Вашия автомобил ще бъде винаги перфектно предпазен.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.