Audi Logo

Audi Оригинални кутии за багаж и напречни греди

Големи планове или кратък излет? Каквото предпочитете. Благодарение на трите различни размера кутии за багаж, 300 л, 360 л и 405 л за всеки има нещо подходящо, за да превози багаж или ски оборудване. Оригиналната кутия за багаж на Audi, която се предлага в сиво с черен кант и в черен гланц, е винаги актуална и хармонира с всички модели на марката.

Намерете оптималното си пространство и открийте предимствата на Оригиналната кутия за багаж на Audi.

Преглед на кутиите за багаж и аксесоарите при тях

Audi Оригинални напречни греди

Напречните греди Audi Оригинални аксесоари са подходящи за различни надстройки на покрива. Имат релефна емблема Audi". Профилът им е от анодизиран алуминий. Разполагат с предпазващ от кражба заключващ механизъм. Каталожен номер: 80A071151 за Audi Q5 от моделна година 2017

Каталожен номер: 4M0071151 за Audi Q7 от моделна година 2016

Schwarze Audi Original Dachbox für Audi A6, A7, A5 & Co.

Audi Оригинална кутия за багаж / ски оборудване

Прогресивен Audi дизайн с подобрена аеродинамика благодарение на по-плоската и спортна визия. Брилятно черна с хромирани Audi рингове. Заключва се и може да се отваря и от двете страни. Монтира се на продаваните допълнително напречни греди.

250 литра Размери: (Д x Ш x В): 1 857 x 627 x 347 мм Каталожен номер:

310 литра Размери: (Д x Ш x В): 1 704 x 816 x 371 мм Каталожен номер:

430 литра Размери: (Д x Ш x В): 2 107 x 869 x 380 мм Каталожен номер:

Декоративното фолио в сиво, сребристо, червено и мръсно бяло с Audi лого се предлага като опция за поставяне от двете страни на кутията, така че да я предпази от надраскване.

Audi Dachbox mit Audi Original Dachboxentaschen für Audi A6, A7, A5 & Co.

Audi чанти за багажна кутия

Допълнителна въможност да подредите багажа в кутиите по най-оптималния начин. Всеки от размерите има водоустойчива основа с ръб от 5 см височина.

Размер S Обем: приблизително 43 литра Каталожен номер: 000071154

Размер M Обем: приблизително 76 литра Каталожен номер: 000071154A Размер L Обем: приблизително 82 литра Каталожен номер: 000071154B

С подходящите Audi Оригинални аксесоари на път

Audi Fahrradträger

Багажници за велосипеди

Този, който иска да изследва най-вълнуващите кътчета на този свят, е най-добре да комбинира средствата за придвижване.

Ein Bub nimmt etwas aus einer Audi Kühlbox. Sein Vater steht dahinter.

Решения за транспорт на багаж

Когато сте на път, е хубаво винаги всички вещи да са добре подредени и удобно прибрани.

Ein Hund sitzt in einem blauen Audi Kofferraum mit Hundegitter

Аксесоари за кучета

Най-добрият приятел на човека няма четири колела, а четири лапи. Ние разполагаме с подходящи аксесоари за пътуването на Вашия четириног приятел.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.