Audi Logo

Audi Оригиналнен багажник за ски и сноуборд

Когато първият сняг покрие върховете на планината, време е за зимна ваканция. Вземете любимите си хора, както и ски и сноуборд оборудването си, и бъдете колкото се може по-близо до природата, оставяйки цивилизацията зад себе си, избягвайки от ежедневието. За да сте сигурни, че Вашето пътуване е толкова релаксиращо, колкото и самата ваканция, препоръчваме нашия Audi Оригинален багажник за ски и сноуборд за вашите Audi Q5, A4, A3 и други модели, който побира до 6 чифта ски или 4 сноуборда.

Време е да потегляте - Вашето Audi ще Ви закара сигурно до избраната от Вас дестинация.

Преглед на багажника Audi Оригиналния багажник за ски и сноуборд

Audi Оригинални напречни греди

Напречните греди Audi Оригинални аксесоари са подходящи за различни надстройки на покрива. Имат релефна емблема Audi". Профилът им е от анодизиран алуминий. Разполагат с предпазващ от кражба заключващ механизъм. Каталожен номер: 80A071151 за Audi Q5 от моделна година 2017

Каталожен номер: 4M0071151 за Audi Q7 от моделна година 2016

Audi Original Ski- und Snowboardhalter für Audi Q5, A4, A3 & Co.

Audi Оригинален багажник за ски и сноуборд

Багажникът за ски и сноуборд се монтира лесно върху напречните греди. Осигурява сигурен транспорт на максимум 6 чифта ски или 4 сноуборда. Произведен е от анодизиран алуминий, с части от пластмаса и гума. Изпробван е от TÜV-GS. За максимум 4 чифта ски или 2 сноуборда. Каталожен номер: 4F9071129D

За максимум 6 чифта ски или 4 сноуборда. Каталожен номер: 4F9071129E

Audi Оригинален сак за ски

Висококачествен черен ски сак с червени орнаменти предлага място за четири чифта ски или три сноуборда. Изработен е от водоустойчив материал, който надежно предпазва интериора на автомобила от нежелано замърсяване.

Каталожен номер: 000050515F

С подходящите Audi Оригинални аксесоари на път

Кутии за багаж

Независимо дали отивате на ски в планината или организирате излет на плажа. С подходящите кутии за багаж винаги сте перфектно подготвени.

Audi Fahrradträger

Багажници за велосипеди

Този, който иска да изследва най-вълнуващите кътчета на този свят, е най-добре да комбинира средствата за придвижване.

Ein Bub nimmt etwas aus einer Audi Kühlbox. Sein Vater steht dahinter.

Решения за транспорт на багаж

Когато сте на път, е хубаво винаги всички вещи да са добре подредени и удобно прибрани.

 

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.