Audi Logo

Audi Оригинални аксесоари за куче

Осигурете с Audi аксесоарите за кучета най-високите стандарти за комфорт и безопасност на Вашия четириног приятел. Разгледайте нашите аксесоари за кучета, подходящи за предпазване на Вашето Audi и за комфорта на Вашия любимец. Независимо дали търсите колан за куче, покривало за задните места или разделителна решетка за автомобила - ние сме помислили за всичко. Имате опасения относно ежедневните следи по Вашето Audi? Чрез оборудването за комфорт и защита на Audi Оригинални аксесоари, тези опасения бързо ще бъдат разсеяни.

Забавлявайте се на воля с Вашия четирикрак приятел.

Преглед на Audi Оригиналните аксесоари за куче

Audi Original Hundeschutzgurt

Audi Оригинален предпазен колан за куче

Обезопасяващият колан за кучета отговаря на законовите разпоредби съгласно стандарти DIN-75410-2 и ECE R-17. Изработен е от издръжливи материали, като устойчив найлон и части от неръждаема стомана. Меката специална тапицерия помага да се избегнат натъртвания. Коланът е оборудван с рефлектиращи ленти в областта на гръдния и може да се използва и като нагръдна каишка.

Размер за дребна порода кучета, като например дакел или болонка Каталожен номер: 8X0019409 Размер за средна порода кучета, като например Кокер шпаньол или Бийгъл. Каталожен номер: 8X0019409A Размер за едра порода кучета, като например Доберман или Немска овчарка. Каталожен номер: 8X0019409 Размер за свръх едра порода кучета, като например Нюфаундленд или Немски дог. Каталожен номер: 8X0019409C

Audi Original Ladekantenschutzmatte

Audi Оригинална подложка за защита на товарния кант

Подложката за защита на товарния кант предпазва практично и за дълго бронята на Вашето Audi по време на товарене и разтоварване. За кучетата служи допълнително като защита от приплъзване, когато се качват в багажното отделение. Бърз и лесен монтаж чрез закрепване на куката за багаж на багажното отделение. Обем на доставката: 1 подложка за защита на товарния кант, 1 полиестерна торбичка с цип и каишка за носене.

Каталожен номер: 8X0061190

Audi Original Ladekantenschutzmatte

Audi Оригинална разделителна решетка

Чрез практичните разделителни решетки (надлъжни и напречни) багажното отделение може да се отделя при необходимост от останалото вътрешно пространство, както и да се разделя допълнително по дължина. Разделителната решетка се поставя лесно и удобно - и не се налага пробиване.

Разделителна напречна решетка Каталожен номер: 4M0017221 за Audi Q7 от моделна година 2017 г.

Разделителна надлъжна решетка Каталожен номер: 4M0017222 за Audi Q7 от моделна година 2017 г.

Предлага се и за редица други модели от гамата на Audi.

С куче на път. Какво да правим и какво да НЕ правим

  • Преди пътуване предпазният колан за кучето трябва да се намира близо до него. Това дава доверие.
  • Ако кучето бъде вързано с колана на задната седалка, трябва чрез покривалото за задните места да се предотврати възможността, кучето да се плъзне и да падне от седалката.
  • Препоръчително е да има разделителна решетка за да се предпазят хората и кучето от натрупан високо багаж в багажното отделение
  • Веднага щом кучето стане неспокойно, трябва да направите почивка.
  • Никога не транспортирайте кучето без да е обезопасено. Както хората, така и кучетата трябва да бъдат обезопасени. Подходящ за тази цел е предпазният колан за кучета.
  • Не забравяйте да обезопасите и багажа, за да не се нарани кучето на остри или подвижни предмети.
  • Прекалено много, но и прекалено малко пространство може да стресира кучето. Затова предлаганото място трябва да отговаря на размера на кучето.
  • Никога не оставяйте кучето само в автомобила през лятото. Не е достатъчно да отворите малко прозореца.
 

С подходящите Audi Оригинални аксесоари на почивка

Kinder sitzen in ihren Audi Kindersitzen am Boden

Детски столчета

Правилният модел детска седалка за всяка възрастова група и качество, които защитават децата Ви и Ви осигуряват спокойствие по време на път.

Ein Bub nimmt etwas aus einer Audi Kühlbox. Sein Vater steht dahinter.

Решения за транспорт на багаж

Когато сте на път, е хубаво винаги всички вещи да са добре подредени и удобно прибрани.

Eine Frau wird mit Audi Pflegeprodukten beraten

Грижа за автомобила

Комплектите продукти за грижа от оригиналните аксесоари на Audi предлагат чисто решение за почти всяко изискване.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.