Audi Logo

Audi Оригинални стелки

Оригиналните стелки на Вашето Audi не само предпазват пода на автомобила от замърсяване, но и придават забележителен завършен вид на интериора му.

Стелките за под се предлагат в текстилно или гумено изпълнение за предната и задната част на автомобила. Надписът на модела върху предните постелки подчертава висококачествения дизайн. Независимо дали става въпрос за гумени или за велурени стелки - със стелки от Audi Оригинални аксесоари, подът на Вашия автомобил винаги ще бъде перфектно защитен!

Текстилни стелки

Audi Оригиналните текстилни стелки за пода са съобразени с размерите на съответния Audi модел, както и с интериора. Изработени са от издръжлив и плътен материал. Цветните кантове и надписите на модела осигуряват подходящ контраст с високото качество на изработка. Специалната, устойчива на износване подложка гарантира, че няма да има приплъзване.

Audi Оригинални текстилни стелки, като посочените тук за Audi A1, Audi A4 и Audi Q5, са налични са всички останали модели от гамата в нашите Audi оторизирани сервизни комплекси.

 

Audi Оригинални текстилни стелки, като посочените тук за Audi A1, Audi A4 и Audi Q7, са налични са всички останали модели от гамата в нашите Audi оторизирани сервизни комплекси.

 

Гумени стелки

Устойчивите и рециклируеми всесезонни стелки точно прилягат и са прецизно съобразени с интериора на всеки модел Audi. Ефикасно предпазват пода на автомобила от влага и груби замърсявания, а при необходимост се почистват лесно. Специалната противоплъзгаща повърхност на гърба им гарантира, че няма да се разместят и ще предпазят от подхлъзване.

Audi Оригинални гумени стелки, като посочените тук за Audi A1, Audi A6 и Audi Q2, са налични са всички останали модели от гамата във всеки Audi оторизиран сервизен комплекс.

Може още да Ви интересува:

 
Audi Motoröl nachfüllen im Rahmen der Inspektion

Инспекция

Важен принос за Вашата безопасност има редовната проверка на автомобила Ви от специалисти в нашите Audi оторизирани сервизи.

Аксесоари

Открийте добре обмислени и специално изработени решения като кутии за багаж, аксесоари за кучета и детски столчета за Вашия Audi автомобил, които ще улеснят ежедневието Ви.

Eine Frau wird mit Audi Pflegeprodukten beraten

Грижа за автомобила

Комплектите продукти за грижа от оригиналните аксесоари на Audi предлагат чисто решение за почти всяко изискване.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.