Audi Logo

Audi Оригинални багажници за велосипеди

Едва ли има други две превозни средства, които се допълват толкова добре, колкото велосипеда и автомобила. Често най-красивите маршрути за велосипед не започват пред врата на дома Ви. Комбинацията от четири и две колела съдържа спиращи дъха моменти, които може да са планирани или да се получат спонтанно. С помощта на багажниците за велосипеди за поставяне върху теглича или класическите багажници за велосипеди за покрива на Audi Оригинални аксесоари, велосипедите са с Вас при всяко пътуване.

Въпросът е да може да решите, вместо да трябва да решавате.

Преглед на багажниците за велосипеди

Audi Оригинални напречни греди

Напречните греди Audi Оригинални аксесоари са подходящи за различни надстройки на покрива. Имат релефна емблема Audi". Профилът им е от анодизиран алуминий. Разполагат с предпазващ от кражба заключващ механизъм. Каталожен номер: 80A071151 за Audi Q5 от моделна година 2017

Каталожен номер: 4M0071151 за Audi Q7 от моделна година 2016

Ein Fahrrad steht auf Audi Original Fahrradträger

Audi Оригинален багажник за велосипеди за монтаж на покрива

Заключващ се багажник за велосипед, произведен от аеродинамично оформен алуминиев профил за комфортен транспорт на един велосипед. Рамката на велосипеда може безпроблемно да се закрепи за държача от прахово боядисана стомана. Тествано от Audi City-Crash. Монтира се върху допълнително предлаганите напречни греди.

Каталожен номер: 8T0071128

Audi Original Fahrradträger für die Anhängevorrichtung für Audi A4, A5, Q3 & Co.

Audi Оригинални багажници за велосипеди за монтаж върху теглич

Капацитетът на багажника е максимум два велосипеда. Всеки велосипед и багажника могат да се заключват по отделно. Благодарение на практичен механизъм за спускане багажникът за велосипеди може да се спусне, така че багажното отделение да е достъпно свободно.

Каталожен номер: 4H0071105

Предлага се разширителна приставка за трети велосипед Каталожен номер: 4H1071105

За монтаж върху предлаган допълнително теглич.

С подходящите Audi Оригинални аксесоари на път

Ein Bub nimmt etwas aus einer Audi Kühlbox. Sein Vater steht dahinter.

Решения за транспорт на багаж

Когато сте на път, е хубаво винаги всички вещи да са добре подредени и удобно прибрани.

Кутии за багаж

Независимо дали отивате на ски в планината или организирате излет на плажа. С подходящите кутии за багаж винаги сте перфектно подготвени.

Навигационна система

С нашите навигационни системи ще пристигнете бързо и сигурно до крайната си цел.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.