Audi Logo

Audi Оригинална система за защита от гризачи.

Повреди по автомобила от гризачи са неприятни и обикновено се проявяват в най-неподходящия момент. Най-често застрашени са: спирачните и запалителните кабели, охладителните маркучи, изолационни подложки и всякакви меки части в двигателния отсек. За да може да пропъдите гризачите от Вашето Audi, вече предлагаме Audi Оригинална система за защита.

Преглед на системата за защита от гризачи:

Bild von einem Marder

Audi Оригинална система за защита от гризачи

Захраненото от акумулатора устройство с високо напрежение не се нуждае от отделна електрическа връзка към автомобила Ви. Чрез комбинацията от електрошок и ултразвук в идеалния случай гризачът избягва двигателния отсек на Вашия автомобил.

Защитата от гризачи предлагана от Audi Оригинални аксесоари е налична за всички актуални модели на Audi (с изключение на Audi A8, R8 и всички RS модели) и може да помогне да се избегнат разходи, породени от гризачи.

Каталожен номер: 8U0054650

 

Може би Ви интересува още:

Audi Motoröl nachfüllen im Rahmen der Inspektion

Инспекция

За да се чувствате сигурни и Вашето Audi да запази стойността си, производителят препоръчва след определен пробег или период, всеки автомобил да бъде напълно проверен в рамките на една инспекция.

Персонализирани услуги в myAudi

Защитената с парола зона myAudi предлага на потребителите на уебсайта на Audi персонализирани услуги.

Eine Frau lädt Audi electric mountain bike auf einen Audi

Оригинални аксесоари

Толкова индивидуални, колкото Вашият живот. Светът на Audi Оригинални аксесоари. Открийте подходящите решения за Audi автомобила си като кутии за багаж, багажници за велосипеди, детски столчета, препарати за грижа и още интересни предложения.

Намерете Audi оторизиран сервиз

Свържете се с най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Audi, запазете час за обслужване, попитайте за пакетните предложения от програмата Сервиз 4+, подходящи за Вашия автомобил или потърсете нужните Ви Audi Оригинални резервни части или аксесоари.

* Налични във всички участващ Audi оторизиран сервизен комплекс. Моля, обърнете внимание, че в резултат на дооборуднане на автомобила с допълнително оборудване и аксесоари се променят параметри на автомобила като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика и тази промяна може да окаже влияние върху стойностите за разход на гориво и СО2 емисии. Предложенията са валидни до изчерпване на наличностите на склад. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки и неточности. Използваните изображения са илюстративни. Информацията е актуална към месец март 2024 г.