Audi Logo

Audi charging hub

Спечелете първо впечатление

Мястото за бързо зареждане HPC се състои от отделни кубове, които образуват хъба за зареждане на Audi. Можете да заредите своя електрически автомобил с до 320 кВт мощност в четирите зарядни станции.

Ексклузивно за водачи на Audi

Като водач на Audi се насладете на предимствата на Audi charging hub. Чрез търсенето на POI можете да намерите Audi charging hub в приложението myAudi и предварително да запазите свободен слот за станция за зареждане там. Това гарантира, че Вие ​​и Вашето Audi имате удобна опция за зареждане.

Нашата мисия

Ние създаваме осъзнати завладяващи преживявания. Заедно определяме бъдещето на мобилността без бариери: осъзната, значима и съобразена с нуждите на хората. Това може да се види, усети и изпита като ясна разлика в нашите продукти. Ето как превръщаме напредъка в страхотно преживяване. Audi charging hub реализира мисията на Audi и прави предимствата осезаеми за нашите клиенти.

Как функционира резервацията?

Функцията за резервация е достъпна изключително за клиенти на Audi. Клиентите на Audi могат да получат достъп до портала за резервации „Book-n-Park“ и да резервират точка за зареждане с помощта на безплатното1 приложение myAudi. Съответният бутон „Резервиране на точка за зареждане“ се показва чрез местоположението на POI (Point of Interest) и е основа за прескачане до портала за резервации „Book-n-Park“. Потребителите могат да изберат отделен слот тук и да го резервират безплатно, ако има такъв. Слотът продължава 45 минути. Резервацията е валидна за първите 15 минути, след което мястото се освобождава отново.

Структура & технология

Модулна, мащабируема и гъвкава. Интелигентна модулна система за максимална индивидуализация. С минимални усилия за планиране. Без дълбоко строителство и независимо от връзката към мрежата.

 

Потегляне

Sterneckstraße 28/30, 5020 Salzburg

Други локации

Нюрнберг и Цюрих вече се доказаха с първите места за зареждане на Audi. Две допълнителни локации в германски градове се очаква да помогнат за посрещане на нарасналата нужда от зареждане, особено в градските райони, през 2023 г. Audi също иска да отвори допълнителни центрове в германските градове до средата на 2024 г.

 

Често задавани въпроси

С Audi charging клиентите на Audi зареждат при изгодни условия от Audi charging hub.

Да, зареждането е възможно 24 часа в денонощието.